// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Plecare importantă de sub Drăgana: Mădălin Popa a ales Șoimii Lipova! Metalurgistul Cugir a renunțat la Firan și Scurtu

Dacă la capitolul achiziții gruparea de sub Drăgana a reușit să dea două lovituri în această perioadă, înregimentându-i pe I. Tătaru (CNS Cetate Deva) și Vaștag (CSM Școlar Reșița), Metalurgistul Cugir a înregistrat și o pierdere importantă.

Am semnat un contract valabil două sezoane cu Șomii Lipova. Pare interesant proiectul prezentat de oficiali, se dorește performanță, în plus mă cunosc cu câțiva dintre jucători, printre care și Sulea“, a precizat Mădălin Popa.

Mijlocașul Mădălin Popa, unul dintre fotbaliștii exponențiali ai “roș-albaștrilor” în ultimele două sezoane, aflat la final de contract, a dat curs propunerii venite de la o altă divizionară terță, Șoimii Lipova (unde a activat albaiulianul Fabian Himcinschi). “Am petrecut două sezoane frumoase la Metalurgistul, m-am simțit foarte bine la Cugir și vreau să le mulțumesc tuturor, conducători, antrenori și coechipieri, pentru această experiență interesantă”, a declarat fotbalistul în vârstă de 26 de ani, ce a punctat în 3 rânduri în ediția trecută a eșalonului terț, ajuns în Alba în iarna anului 2016, la Mureșul Vințu de Jos. În același context, trebuie spus că și celălalt mijlocaș orădean, Alexandru Sorian (un gol în stagiunea 2017-2018), nu va continua sub comanda lui Călin Moldovan, după ce i s-a încheiat înțelegerea cu gruparea cugireană. Metalurgistul Cugir are fixată reluarea antrenamentelor în 9 iulie, și cu siguranță la reunire nu vor fi prezenți alți doi mijlocași, Firan și Scurtu, cu care nu s-a mai dorit continuarea colaborării, contractele fiind reziliate pe cale amiabilă.

Foto: Alex CODREA

Dan HENEGAR