Pistolul RADAR cu laser de ultimă generație, cumpărat de primărie pentru Poliție, va fi folosit de miercuri în Alba Iulia și împrejurimi

Paul Voicu - Primar 2020

Primarul din Alba Iulia, Mircea Hava, a anunțat, marți, într-o postare pe Facebook, că pistolul RADAR cu laser, de ultimă generație, cumpărat de primărie pentru Poliție va fi folosit de miercuri în municipiu și împrejurimi.

”Actul final din protocolul pe 2017, cu Inspectoratul de Poliție al Județului Alba/Biroul Rutier al Municipiului Alba Iulia, privind creșterea siguranței rutiere. Pe scurt, l-au vrut, îl au: pistol radar de ultimă generație. Să vă gândiți bine înainte de a spune ceva, dar dacă funcționați pe principiul „vreau o țară ca afară”, radarele nu pot să dispară. Cine se vaită de asta, uită cu câtă prudență circulă din primul oraș după graniță. Vă garantez că acest dispozitiv nu s-a cumpărat pentru satisfacția polițistului, nici pentru a sărăci omul, ci pentru cei care tulbură orașul cu liniuțe noaptea sau folosesc centura ca pistă de concurs. Și da, va fi folosit în toate localitățile care aparțin de Poliția Rutieră Alba Iulia, inclusiv Șard sau Ciugud. De miercuri este operațional. Presa va putea prelua informații cu poziționarea radarelor, pentru a informa publicul. Cine dă like?”, a scris Mircea Hava pe Facebook.

ELIT

Noua ”armă” împotriva celor care apasă prea tare pedala de accelerație, în valoare de 54.000 de lei, a fost achiziționată de administrația locală și va fi cedată gratuit, spre folosință, în baza unui contract de comodat, Poliției municipiului Alba Iulia, din cadrul IPJ Alba.

Potrivit reprezentanților primăriei, radarul pistol este omologat conform legislației în vigoare și va fi folosit exclusiv de către serviciul poliției rutiere municipale.

Mihail David - 2020

Aparatul va putea acționa atât pe timp zi, cât și pe timp de noapte, indiferent de condițiile meteorologice. Radarul tip pistol este nedectabil de dispozitivele antiradar și dispune de o cameră video HD de înalta fidelitate, capabilă să redea marca maşinii, plăcuţa de înmatriculare şi chiar trăsăturile faciale ale şoferului.

Citește și FOTO: Polițiștii din Alba Iulia vor avea în dotare un PISTOL RADAR cu laser, de ultimă generație. Noua „armă” împotriva vitezomanilor a fost achiziționată de primărie, cu 54.000 de lei

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Comentarii

Bani la buget 5 decembrie 2017 at 13:16

Iar banii din amenzi vor intra în bugetul local sărăcit de atâtea paranghelii

Eu 5 decembrie 2017 at 16:34

„Dispozitive antiradar”,nu prea cred,poate ati vrut sa scrieti”dispozitive de detectie radar”.Primaria ar tre sa cumpere ceva medicamente care sunt vitale si foarte scumpe,daca tot au bani pt ajutat alte departamente.

sof 5 decembrie 2017 at 18:52

Util sigur este dar poate detecta si pe cei care circula cu 50 km inafara localitatilor ca sint cu sutele sau in cazul lor se aplica conduita preventiva sau nepriceperea sa pui frina pe linie dreapta si nu ai nimic in fata asta e dureros . Dar cu noul radar o sa mai vedem cit de inventivi sint politisti de pe la noi unde or sa se piteasca sa prinda vitezomani. Drum bun domnilor si fara evenimente.

Tara lui Papura Voda 5 decembrie 2017 at 19:43

Va doresc sa asteptati imunoglobulina cu el in mana !

fdafa 6 decembrie 2017 at 0:08

Luare-ati foc cu el in mana !

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...