Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Piscinele românilor ar putea fi IMPOZITATE: Noua taxă pregătită de social-democrați

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Piscinele românilor ar putea fi IMPOZITATE: Noua taxă pregătită de social-democrați

Sursele din PSD, citate de ȘTIRIPESURSE.RO, au afirmat marți că social-democrații doresc să impună o taxă specială pentru companiile care transferă profiturile în afara țării prin diverse metode, precum și o impozitare distinctă pentru piscine.

„Am dori o taxă pentru toți banii care se scot afară din țară. De exemplu pentru cazul în care unele companii își exportă profiturile în afara țării sub formă de consultanță”, au zis sursele din partid.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

PSD mai vrea o taxă de 1% pe clădirile rezidențiale care depașesc valoarea de 500.000 de euro și în care să fie cuprinse și piscinele.

De cealaltă parte, liberalii propun măsuri precum creșterea taxei de licențiere pentru jocurile de noroc, majorarea accizelor la produsele alcoolice și la tutun, creșterea TVA la produsele care conțin zahăr, eliminarea scutirii de la plata CASS a angajaților din construcții.

Coaliția de guvernare a discutat în ultimele zile despre măsuri de reducere a deficitului bugetar.

Premierul Marcel Ciolacu spunea că săptămâna aceasta încep să se ia decizii. „Nu se va mări niciun impozit, nu vor fi introduse impozite noi, se va lucra exact pe ceea ce ne-am asumat în acest moment, nu eu, Marcel Ciolacu şi nici PSD nu am contribuit la proiectul PNRR dar este un lucru asumat de către statul român şi vom încerca să scoatem cât mai mult din excepţii”, a indicat acesta.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Codul rutier 2024: Regula puțin cunoscută de către șoferii cu permis categoria B. Amenda este peste 10.000 lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Codul rutier 2024: Regula puțin cunoscută de către șoferii cu permis categoria B. Amenda este peste 10.000 lei Legislația rutieră devine tot mai riguroasă, iar Poliția Rutieră a început să monitorizeze mai atent comportamentul conducătorilor auto pe șosele, în special în perioadele cu trafic intens, cum ar fi sărbătorile. Un detaliu frecvent ignorat de șoferii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea