Rămâi conectat

Actualitate

Pieton accidentat de un motoscuter la Jidvei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat din localitatea Jidvei a fost accidentat, duminică, în jurul orelor 18.30, de un motoscuterist, în timp ce se deplasa pe marginea străzii 1 Decembrie din satul Bălcaciu, comuna Jidvei.

Șoferul motoscuterului a părăsit partea carosabilă rănind-ul ușor pe tânărul de 20 de ani

Starea de sănătate a victimei nu a necesitatea internarea în spital.

UPDATE:În data de 19.10.2014, la orele 18.10, Poliţia Municipiului Blaj a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada 1 Decembrie 1918, din satul Bălcaciu, s-a produs un accident rutier. Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că D.N., de 22 de ani, din comuna Jidvei, în timp ce conducea un moped e strada Parcului din Bălcaciu, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, l-a acroşat pe un tânăr în vârstă de 20 de ani, din localitate, care circula ca şi pieton, pe marginea carosabilului. În urma accidentului pietonul a suferit leziuni uşoare la un picior, fără a rămâne internat în spital. Conducătorul mopedului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Faţă de acesta cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere fără permis”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

Foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

23-30 aprilie: Restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Se efectuează lucrări de reparații

Ziarul Unirea

Publicat

în

23-30 aprilie: Restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Se efectuează lucrări de reparații În perioada 23-30 aprilie sunt instituite restricții de circulație pe banda 2 a Autostrăzii A10 Sebeș-Turda, între kilometrii 45+500 și 45+800 de metri, calea 2 (sens Turda-Sebeș). Citește și: FOTO Drumul național DN 74A, surpat în urma ploilor, la Cărpiniș: Trafic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea