Rămâi conectat

Politică Administrație

Peste zece străzi și trotuare din Ocna Mureș vor fi modernizate: Investiții de peste 2,3 milioane de euro

Ziarul Unirea

Publicat

în

Primăria municipiului Ocna Mureș a lansat, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, licitația pentru lucrările de modernizare a străzilor Piața Izvor, Libertății, Crângului, Viilor, Noua, Livezilor, Potcoavei, Octavian Goga, Florilor, Zefirului, Câmpului și Șesului. Valoarea totală estimată a lucrărilor depășește 2,3 milioane de lei.

”Se îndepărtează mixturile asfaltice existente, se va așterne piatra sparta și se vor așterne două straturi din mixturi asfaltice – 1 strat de baza si un strat de uzura. Trotuarele se vor amenaja din dale prefabricate autoblocante, montate pe pat de nisip. De asemenea, se va rezolva problema scurgerii apelor pluviale prin guri de scurgere, in canalizarea pluviala existenta”, se arată în descrierea succintă postată pe SEAP.

Oferta trebuie sa fie valabila pana la 6 octombrie 2018

Valoarea totala estimata a lucrărilor este 10.864.883 de lei.

Operatorii economici participanti la procedura trebuie sa prezinte o lista a lucrarilor executate în ultimii 5 ani, pentru cele mai importante lucrari, din care sa rezulte ca s-au executat si dus la bun sfârsit la nivelul a maxim 3 contracte lucrari în domeniul infrastructurii de transport rutier sau al unei infrastructuri similare din punct de vedere al complexității și/sau utilității cu obiectul contractului , în valoare cumulată de minim 10864883,56 lei, fără TVA. Experienţa similară trebuie să privească lucrări de construcţie/ modernizare/ reparaţii capitale aferente unor drumuri care se încadrează cel puţin în categoria de importanţă C (categoria III) , – strazi cu doua benzi de circulatie ce conecteaza zonele functionale si rezidentiale de strazile de legatura sau magistrale, se mai arată în anunț.

În ultima perioadă, mai multe străzi din Ocna Mureș au fost modernizate sau se află în acest proces.

”Lucrările de modernizare în orașul Ocna Mureș continuă. După reabilitarea străzilor Râului și Mihai Viteazu au fost finalizate lucrările și pe strada Memorandumului. Aceste lucrări fac parte din programul PNDL 2 de modernizare a străzilor Râului, Vadului, Șt. O. Iosif, Mihai Viteazu și Memorandumului, lucrări începute acum un an și care vor continua pe străzile rămase în obiectiv”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a primăriei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea