Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Peste 80 de PERCHEZIȚII în Alba și alte județe într-un dosar care vizează infracţiuni din domeniul silvic şi infracţiuni informatice

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţia Română face, joi 16 februarie 2023, peste 80 de percheziţiin în Alba și alte județe din țară într-un dosar care vizează infracţiuni din domeniul silvic şi infracţiuni informatice. Mai mult de jumătate dintre descinderi, în Suceava.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

IGPR anunţă că, joi, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceava, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, fac 83 de percheziţii domiciliare pe linia combaterii ilegalităţilor din domeniul silvic şi a criminalităţii informatice, în municipiul Bucureşti (5) şi în judeţele Suceava (55), Alba (1), Constanţa (1), Craiova (1), Galaţi (1), Oradea (3), Timişoara (1), Arad (1), Botoşani (2), Buzău (4), Dâmboviţa (2), Ialomiţa (2), Ilfov (1), Satu Mare (1) şi Teleorman (2), informează News.ro.

”Cercetările sunt efectuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals informatic, acces ilegal la un sistem informatic, complicitate la fals informatic, complicitate la acces ilegal la un sistem informatic şi evaziune fiscală”, a transmis sursa citată.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

Activităţile au beneficiat de sprijinul jandarmilor Grupării Mobile de Jandarmi „Alexandru cel Bun” Bacău şi al mai multor inspectorate de poliţie şi jandarmi din ţară.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Bianca-Maria Grosu, performanță remarcabilă la olimpiada de limba spaniolă: Eleva din Sebeș, locul I la etapa națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bianca-Maria Grosu, performanță remarcabilă la olimpiada de limba spaniolă: Eleva din Sebeș, locul I la etapa națională Bianca-Maria Grosu, elevă a Colegiului Național ”Lucian Blaga” din Sebeș, a obținut  Premiul I la Olimpiada Națională de Limba Spaniolă. Citește și: EDUARD PIȚU, elevul-minune din Alba Iulia, primul și singurul din județ care a reușit să obțină […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea