// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Peste 70 de persoane au murit din cauza gipei

Potrivit unei informări publicate vineri pe site-ul Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile, numărul persoanelor decedate din cauza gripei a ajuns la 71.

Este vorba despre doi bărbaţi. Unul a murit pe 1 martie la vârsta de 77 de ani, era din Ilfov şi a fost confirmat cu virus gripal tip A. Avea condiţii medicale preexistente şi nu era vaccinat antigripal.

Al doilea, decedat vineri, avea 68 de ani, era din judeţul Iaşi şi a fost confirmat cu virus gripal tip A, subtip (H1)pdm09, având condiţii medicale preexistente. De asemenea, nu a fost vaccinat antigripal, scrie Agerpres.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Răspunsuri la Peste 70 de persoane au murit din cauza gipei

  1. Ics 03.03.2018 la 11:58

    Cati oameni mor in fiecare zi , in tara asta, din cauza cancerului, infectiiolr nosocomiale si a altor infecții dobândite în spitale stiti? E in trend sa se spuna ca mor oamenii de gripă…Pe urmă o sa înceapă rujeola…si tot asa. Sa se vândă vaccinurile. Apropo…cineva, undeva in tara asta , in momentul asta …moare…si nu din cauza grupei…

    • Ics 03.03.2018 la 11:59

      Gripei*