Rămâi conectat

Actualitate

Peste 640 de locuri de muncă în străinătate pentru români prin rețeaua Eures: Se caută șoferi, salvamari, sudori sau culegători de căpșuni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Angajatorii din Spaţiul Economic European pun la dispoziţia românilor, prin intermediul reţelei Eures, un număr de 649 de locuri de muncă, cele mai multe în Spania, Germania şi Danemarca.

Potrivit datelor centralizate de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), în Spania sunt disponibile 158 de locuri de muncă pentru agricultori, în Germania – 115, majoritatea pentru şoferi de camion şi salvamari, iar în Danemarca sunt 100 de locuri pentru lucrători în agricultură – culegători de mazăre.

De asemenea, Olanda oferă 91 de locuri de muncă, majoritatea pentru lăcătuş confecţii metalice, sudor şi culegător de căpşune, iar Polonia dispune de 40 de locuri de muncă pentru specialişti în relaţii cu clienţii.

Totodată, în Cehia sunt 31 de locuri de muncă vacante, în Portugalia – 30, Finlanda – 23, Belgia – 16, Marea Britanie – 15, Malta – 10, Luxemburg – 10, Bulgaria – opt, iar în Norvegia sunt două posturi vacante, pentru frizeri.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea? ANM anunță momentul în care se va încălzi vremea: prognoza detaliată de Paște și 1 Mai 2024 Alina Șerban, meteorolog ANM, a explicat că, începând din acest weekend vremea va intra într-un proces de încălzire, iar temperaturile maxime vor ajunge în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea