Rămâi conectat

Curier Județean

Peste 60 de șoferi testați pentru alcool și droguri de polițiștii din Alba: Amenzi de aproape 18.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Peste 60 de șoferi testați pentru alcool și droguri de polițiștii din Alba: Amenzi de aproape 18.000 de lei

Peste 60 de șoferi au fost testați pentru alcool și droguri de polițiștii din Alba. Oamenii legii au dat amenzi de aproape 18.000 de lei.

Citește și: ACCIDENT la Alba Iulia: Două mașini s-au ciocnit în cartierul Partoș

În ultimele 24 de ore, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din județ.

În cadrul activităților desfășurate, au fost efectuate, prin intermediul aplicației eDAC, 334 de verificări de persoane și 219 verificări de autovehicule, pentru a preveni și combate posibile fapte ilegale.

Au fost constatate 79 de abateri de natură contravențională, majoritatea la normele legale privind circulația pe drumurile publice, care au fost sancționate cu amenzi în valoare totală de 17.850 lei.

Au fost efectuate 63 de testări privind conducerea sub influența alcoolului sau a altor substanțe, au fost reținute 4 permise de conducere unor conducători auto care au pus în pericol siguranța altor participanți la trafic, au fost retrase două certificate de înmatriculare și au fost constatate 9 infracțiuni.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Consilier local din comuna Vadu Moților, conflict de interese constatat de ANI: Care a fost motivul

Bera Larisa

Publicat

în

Consilier local din comuna Vadu Moților, conflict de interese constatat de ANI: Care a fost motivul Lup Iosif, consilier local al comunei Vadu Moților, Județul Alba a fost găsit în incompatibilitate de Agenția Națională de Integritate, după ce a adoptat Hotărâri în favoarea societății comerciale la care era angajat. Citește și:  BEJ Alba a respins […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea