Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Peste 30 de mașini de epocă, dichisite și lustruite, vor putea fi admirate în acest weekend la Alba Iulia

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Alba Iulia va fi în acest sfârșit de săptămână gazda unei expoziții inedite: peste 30 de mașini de epocă vor putea fi admirate, sâmbătă între orele 16.00-18.00, pe esplanada din fața Obeliscului din Cetatea Alba Carolina.

Vehiculele sunt produse în perioada 1952-1983 și vor participa la raliul “Carpați Retro”, eveniment inclus în calendarul Federatiei Internaționale a Vehiculelor Istorice. Alba Iulia este punctual final al celei de-a doua etape (172 km Rânca – Alba Iulia). La expoziție se vor reuni automobilele participante în competiție alături de vehicule valoroase deținute de colecționarii din zonă.

Evenimentul este organizat de Retromobil Club România în parteneriat cu Primăria Municipiului Alba Iulia. RCR reunește sub Înaltul Patronaj al Majestății Sale Regele Mihai I al României, peste 550 de colecționari de vehicule istorice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea