Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Peste 3.600 de angajaţi ai Poştei Române vor fi disponibilizaţi începând cu 3 septembrie

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poștașii, victime ale managementului de stat

Restructurările din ultima perioadă a instituțiilor și a companiilor naționale de stat, cum este cazul ANAF sau Poșta Română, dau fiori miilor de angajați ce urmează să își piardă locurile de muncă, în urma testărilor profesionale.

Nu mai puțin de 3.650 de angajaţi ai Poştei Române vor fi disponibilizaţi începând cu 3 septembrie, din totalul de peste 32,000 de salariați ai companiei, în cadrul procesului de restructurare a soceietății cu capital majoritar de stat..

Reorganizarea vizează restabilirea echilibrului între volumul de prestaţii poştale şi numărul de salariaţi ai operatorului poştal.

Acţionarii CNPR sunt Ministerul pentru Societatea Informaţională MSI – 75% şi Fondul Proprietatea – 25%.

„În perioada 18 – 23 august, un număr de 2.392 de angajaţi ai companiei au optat individual, în scris, pentru disponibilizarea colectivă. În perioada 28 – 31 august va avea loc testarea profesională a angajaţilor, având ca obiectiv selectarea personalului care va fi disponibilizat, pe baza cunoştinţelor specifice posturilor ocupate. La finalul procesului de restructurare, din Poşta Română vor fi disponibilizaţi în total 3.650 de angajaţi, pe baza procedurii şi a setului de criterii stabilite de conducerea companiei, de comun acord cu Sindicatul Lucrătorilor Poştali din România”, se arată într-un comunicat al companiei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10! Aiudul merită mai mult! Știu că fiecare aiudean crede asta și așteaptă schimbarea reală a municipiului și a localităților aparținătoare. Acesta este motivul pentru care am decis să candidez pentru funcția de primar al municipiului Aiud […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea