Rămâi conectat

Politică Administrație

Peste 20 de senatori din țară vor vizita județul Alba săptămâna viitoare, la invitația lui Călin Matieș. Se vor întâlni cu mai mulți producători locali

Ziarul Unirea

Publicat

în

Peste 20 de senatori din țară vor vizita județul Alba săptămâna viitoare, la invitația lui Călin Matieș. Se vor întâlni cu mai mulți producători locali

Un număr de 25 de senatori din toate colțurile țării vor veni în vizită în cursul săptămânii viitoare, în județul Alba. La invitația senatorului PSD de Alba, Călin Matieș, aceștia vor veni în județul Alba și vor discuta cu mai mulți producători locali.

„Am reușit să creăm un moment unic, săptămâna viitoare, la invitația mea vor veni 25 de senatori ai României în județul Alba.

Ceea ce făceam până acum și ceea ce o să fac în continuare: să laud oriunde mă duc județul Alba cu bunele, relele trebuie să le rezolvăm aici, în „familie”, dar cu bunele județului Alba, cu producătorii, cu oamenii frumoși fac o publicitate pozitivă oriunde mă duc.

Povestea cu invitația senatorilor PSD a început, cumva, în luna ianuarie când mi-am început activitatea de senator. Le-am povestit de județul Alba, ce frumos este și ce oameni minunați sunt aici, ce obiective avem și că este cel mai puternic județ în industria alimentară, o mare parte din alimentele din România provin de la noi din județ.

Toți colegii mei din PSD m-au întrebat când organizăm o întâlnire cu producătorii, cu societățile din industria agroalimentară și am reușit să organizăm întâlnirea, aceasta va avea loc săptămâna viitoare.

Va fi o întâlnire de lucru, cu un program extraordinar de aglomerat, nu știu cum o să facem și cum o să le tocmim fiindcă trebuie ca fiecare minut să fie calculat.

O să avem o întâlnire la societatea Transavia cu domnul Popa Ioan, o întâlnire la Jidvei cu domnul Necșulescu Claudiu, precum și alte întâlniri ce încă așteaptă confirmarea.

O să mergem și la un cămin de vârstnici pentru că la 1 octombrie este „Ziua Pensionarului” și pentru că trebuie să îi sărbătorim o să mergem să stăm de vorbă cu aceștia la un cămin din Blaj, deopotrivă mai avem prinsă în program și o întâlnire cu vârstnicii din Alba, precum și cu organizațiile PSD din zonă.

Am încercat în cele trei zile să cuprindem cât mai mult și sper că prezența senatorilor în Alba va crea un plus de valoare, în momentul în care există nevoie de ajutor financiar și îi va determina să susțină județul atunci când vor vedea ce oameni frumoși avem în județ și au să ofere susținerea lor necondiționată.

Printre cei ce vor fi prezenți la Alba se regăsesc: Radu Oprea, Romașcanu Lucian, Robert Cazanciuc, Cătălin Zamfir, Vasile Dîncu, Marcel Ciolacu, Paul Stănescu, în măsura în care agenda le permite. Vor fi oameni deosebiți și oameni frumoși din PSD.”, a declarat senatorul Călin Matieș, la conferința de presă organizată astăzi, la sediul PSD Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava, europarlamentar PPE: Copiii trebuie protejați de expunerea la mediul online

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava, europarlamentar PPE: Copiii trebuie protejați de expunerea la mediul online Internetul este, fără îndoială, un plus pentru noi toți. N-am fost nicicând mai aproape, chiar și de la distanță, cum suntem acum, în epoca digitală. O simplă postare și un singur click ne țin în contact, ne oferă acces la informație și schimb […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea