Rămâi conectat

Curier Județean

Peste 100 de familii defavorizate, în grija Clubului Lions Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

lionsŞi în această iarnă membrii Clubului Lions din Alba Iulia au venit în sprijinul familiilor defavorizate. Peste 100 de cămine din Alba Iulia au primit constant alimente neperisabile, dulciuri şi produse de igienă personală pentru ca perioada rece a anului să fie mai „caldă”.

Este a şaptea iarnă în care echipa Lions vine în sprijinul celor defavorizaţi, iar numărul familiilor ajutate a crescut constant. Deşi iniţial acţiunea a fost programată pentru perioada decembrie-februarie, s-a întins până în luna aprilie.

Acțiunea a devenit o tradiție pentru organizația albaiuliană, fiind realizată în fiecare iarnă, din 2007 și sprijinită de Clubul Lions Lippstadt din Germania. Familiile au fost selectate la recomandarea caselor sociale, parohiilor, profesorilor şi sunt din majoritatea cartierelor: Cetate, Centru, Ampoi cât şi zonele limitrofe Bărăbanţ sau15419_106838876154928_1842334965_n Oarda.

„Ne bucurăm că am reuşit să desfăşurăm şi în acest an acţiunea de ajutorare a persoanelor nevoiaşe. Volumul a crescut constant în
ultimii ani, în primul an am reuşit să oferim 30 de pachete, în special în preajma Crăciunului, iar astăzi putem spune că reuşim să ajutăm peste 100 de familii, pe întreaga perioadă a iernii”, a spus Mihail David, vicepreşedinte Alba Iulia despre acţiunea realizată în parteneriat cu clubul de juniori LEO Fortress Alba Iulia.

Lions Clubs International a luat naștere în 1917, în Statele Unite ale Americii, fiind una dintre cele mai mari organizații de servicii de voluntariat din lume. Această organizație este reprezentată în peste 200 de țări având 842 districte cu peste 45.000 de cluburi și peste 1.300.000 de membri. În România Districtul 124 este format din 53 de cluburi în care activează peste 1.200 de membri.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Biblioteca „Ovidiu Hulea” inaugurată de Ziua Bibliotecarului 2024, la Aiudul de Sus: Cuprinde aproximativ 4.000 de cărți, publicații și tablouri primite din donații

Ziarul Unirea

Publicat

în

Biblioteca „Ovidiu Hulea” inaugurată de Ziua Bibliotecarului 2024, la Aiudul de Sus: Cuprinde aproximativ 4.000 de cărți, publicații și tablouri primite din donații La Aiud, de Ziua Bibliotecarului 2024, s-a deschis o nouă bibliotecă publică cu aproximativ 4.000 de volume. Inaugurarea Bibliotecii „Ovidiu Hulea” a avut loc într-un spațiu din cadrul Școlii Gimnaziale „Liviu Rebreanu” […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea