Rămâi conectat

Actualitate

PESTA PORCINA se extinde în Alba. Un NOU focar apărut într-o comună din județ

Ziarul Unirea

Publicat

în

PESTA PORCINA se extinde în Alba. Un NOU focar aparut într-o comună din județ

Unitatea Locală de Decizie a Centrului Local de Combatere a Bolilor al județului Alba, reunită în ședință vineri 10 ianuarie a.c, a adoptat Decizia nr.1/10.01.2020, prin care s-a aprobat Planul de măsuri pentru combaterea focarului de pestă porcină africană  aflată în localitatea Boz, comuna Doștat,  județul Alba.

Precizăm că în prezent,  localitatea Boz se  află în zona de protecție, iar localitățile situate în zona de supraveghere din județ sunt: Vingard, Ungurei, Doștat, Șpring, Carpen, Drașov; Cunța.

”Reprezentanții instituțiilor nominalizate, autoritățile publice locale (unitățile locale de sprijin), precum și proprietarii exploatațiilor de animale, vor duce la îndeplinire de urgență măsurile stabilite prin Planul de Măsuri, în mod permanent până la reevaluarea stării epidemiologice actuale.” a precizat prefectul Nicolae Albu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Tichete culturale 2024: Ce valoare vor avea în semestrul al II lea al anului și pentru ce pot fi utilizate

Bera Larisa

Publicat

în

Tichete culturale 2024: Ce valoare vor avea în semestrul al II lea al anului și pentru ce pot fi utilizate Ministerul de Finanțe a publicat pe data de 2 septembrie 2024 un proiect legislativ pentru stabilirea valorii sumei indexate care se acordă sub formă de tichete culturale pentru semestrul II al anului 2024. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea