Rămâi conectat

Actualitate

Performanţe la Campionatele Naţionale de atletism pentru copii Bogdan Man (CSŞ Blaj) – medalie de aur, George Fleşer (LPS Alba Iulia/ CS Unirea Alba Iulia) – medalie de argint

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

De curând, la Bucureşti s-a desfăşurat etapa finală a Campionatelor Naţionale de atletism pentru copii (1, 2, 3), întrecere la care doi competitori judeţeni au cucerit medalii naţionale la copii 2: Bogdan Man (CSŞ Blaj) – aur, respectiv George Fleşer (LPS Alba Iulia) – argint.
Clubul Sportiv Şcolar Blaj a participat cu 4 sportivi, iar cea mai bună clasare a avut-o Bogdan Alexandru Man în proba de 500 metri – locul întâi, cu timpul de 1:23,49 devenind campion naţional. „Rezultatele sunt unele de excepţie toţi sportivii realizându-şi recorduri personale, iar bucuria obţinerii titlului de către fiul meu nu se poate descrie în cuvinte. Deşi era cotat cu a treia performanţă,  el câştigând etapa de zonă de la Cluj Napoca, mă aşteptam la obţinerea unei medalii. Surpriza a fost una foarte mare pentru că doar acum mi-am dat seama că mai am un atlet extrem de talentat în grupa de performanţă. A abordat cursa ca un profesionist respectându-mi sfaturile, iar emoţiile au fost foarte mari deoarece proba a fost una extrem de disputată primii 3 sosind la diferenţe mici, doar de câteva sutimi„, a spus antrenoarea Cristina Man (CSŞ Blaj), mama proaspătului laureat.
La proba de 800 metri plat, George Antonio Fleşer (LPS Alba Iulia/ CS Unirea Alba Iulia) a obţinut locul doi şi medalia de argint cu rezultatul de 2:31,64. „Un timp foarte bun, avand în vedere că este pentru prima dată când concurează pe această distanţă, elevul meu fiind la a treia medalie naţională în 2012, după bronzul de la cros şi aurul de la sală„, a declarat antrenorul albaiulian Emil Stănilă. Alte rezultate: Adelina Petruţa – locul 9 la 800 metri (timp 2:52.05) Copii categoria 2, Alexandru Horşia  – locul 10 la 300 metri (55:98) Copii categoria 3, Teodora Stoica – locul 16 la 2000 metri (7:58) Copii categoria 1, toţi CSŞ Blaj.
*Diplome de excelenţă pentru CSŞ Blaj şi Liceul Sportiv Alba Iulia
Tot cu această ocazie clubul CSŞ Blaj şi Liceul Sportiv Alba Iulia au primit din partea Federaţiei Române de Atletism diplome de excelenţă pentru întreaga activitate, premierea fiind făcută de multipla campioană olimpică, mondială şi europeană Gabriela Szabo. Tot astăzi a plecat la Bucureşti, Călin Gorcea (CSŞ Blaj) fiind convocat la lotul naţional, deşi este doar junior 2 primul an, va reprezenta România la Campionatul Balcanic de juniori 1 Eskisehir (Turcia) în week-end în proba de ştafetă 4X400 metri. De asemenea, juniorii 3 de la CSŞ Blaj intră în competiţie vineri şi sâmbătă 22-23 iunie, în cadrul Campionatelor Naţionale de Juniori 3 Bucureşti (Alin Oancea 1500 metri obstacole, Nicoleta Gânţa şi Boitor Gyorgy 1500 m şi 3000 m).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori

Unirea Ziarul

Publicat

în

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori Utilizatorii WhatsApp vor putea folosi, în curând, filtre pentru a separa şi localiza mai rapid mesajele. WhatsApp anunţă introducerea filtrelor pentru accesarea mai rapidă a mesajelor, o funcţionalitate care seamănă cu ceea ce există de foare mulţi ani în Gmail. Vor exista trei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea