Rămâi conectat

Ştirea zilei

Performanţe ale matematicienilor din Cugir

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Importanţa pe care elevii şi cadrele didactice de la Colegiul Tehnic „I.D. Lăzărescu” Cugir o acordă concursurilor şi olimpiadelor şcolare s-a dovedit cu atât mai mult în rezultatul de excepţie obţinut recent la faza judeţeană a Olimpadei Naţionale de matematică „Adolf Haimovici”. Din cei şapte elevi ai colegiului participanţi la concurs, cinci au obţinut un meritat succes şi anume calificarea în cursa pentru faza pe ţară a Olimpiadei Naţionale de Matematică Aplicată „Adolf Haimovici”. Cei cinci matematicieni premianţi din Cugir care vor reprezenta judeţul Alba alături de alţi colegi la competiţia naţională de la Iaşi (17-19 aprilie) sunt: Răzvan Lupean, cl. a IX-a – servicii; Anamaria Buta – cl. a XI-a – servicii, Diana Hergheliu – cl. a XII-a servicii; Adriana Moldovan şi Alexandru Dăncilă cl. a XII-a – tehnic.
Toţi elevii amintiţi au fost pregătiţi şi îndrumaţi de profesorul Ioan Muntean, cadru didactic cu o vastă experienţă la catedră. „Anul acesta a fost un an cu rezultate de excepţie în clasamentul pe catedre, primul loc îl ocupă catedra de matematică. Le doresc celor cinci elevi mult succes la faza naţională, iar d-lui profesor care îi pregăteşte multe satisfacţii profesioale”, a declarat managerul colegiului, prof. Camelia Dumitrean. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO/VIDEO: Schitul Izvorul Poşaga, popas de rugăciune, într-un loc deosebit de pitoresc din judeţul Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Schitul Izvorul Poşaga, popas de rugăciune, într-un loc deosebit de pitoresc din judeţul Alba Construit într-un loc deosebit de pitoresc, schitul Izvorul Poşaga este situat în comuna Poşaga, judeţul Alba, 43 km SV de Turda şi 50 km E de Câmpeni. În apropiere, curge pârăul „Valea Poşagăi” precum şi izvorul datorită căruia schitul este cunoscut, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea