Performanța Ighiu: negocieri paralele și telenovelă continuă! Armando Popescu: “Nu e logic! Nu m-a contactat nimeni pentru echipă!”

Subiectul Performanța Ighiu nu se mai termină în această vară! Divizionara terță a fost la un pas de abandon, pentru ca săptămâna trecută primarul Traian Rusu să anunțe că s-a depășit momentul critic, înțelegându-se cu alți investitori care să se implice financiar la gruparea ighiană, o altă mutare fiind revenirea lui Adorian Himcinschi pe banca tehnică, în detrimentul antrenorului Mihai Manea, al cărui secund, Raul Oargă, activează acum la Unirea Alba Iulia. Totuși, lucrurile nu sunt clare deloc, iar telenovela continua, întrucât, în acte, Performanța Ighiu este sub tutela lui Armando Popescu, alături de partenerii săi, iar între cele două părți încă nu au avut loc discuții, lucru confirmat și de Dan Ursu, președintele clubului!

Citește și: Adorian Himcinschi – noul antrenor al Performanței Ighiu! Nu se mai continuă cu Mihai Manea

Deocamdată, clubul acesta e controlat de mine! Și nimeni, nici măcar primarul, nu a vorbit nimic cu mine. Vara aceasta am avut trei cereri să dau echipa și nu l-am dat”, a declarat Armando Popescu. Acesta a intrat în viața divizionarei terțe în februarie 2017, alături de un alt investitor privat, când iarăși Performanța traversa momente critice. Lucrurile au mers normal anul trecut, însă la startul acestui an, partenerul s-a retras, greul a rămas în seama lui Armando Popescu, care și el, spre finalul returului a întâmpinat anumite dificultăți în afaceri. Primăria a intervenit cu 150.000 de lei, însă, și așa, jucătorii au plecat în vacanță cu restanțe, iar viitorul părea extrem de sumbru. “Mă supără ce se întâmplă… Nu știu cum pun țara la cale unii și alții de o lună de zile, negociază, discută, fără să stea de vorbă și cu mine, care am control la clubul Performanța Ighiu. Primarul Traian Rusu trebuie să fie atent cu cine stă de vorbă, sunt persoane ce nu au reușit să țină o echipă în Liga a IV-a”, a spus Armando Popescu.

Practic, ca să rezumăm, negocierile paralele trebuie să se intersecteze clar în privința documentelor și organigramei clubului, asta dincolo de disponibilitatea noilor investitori și planurile fotbalistice. La mijloc sunt și datoriile vechi către jucători, transferul de proprietate, dar și asigurarea bugetului pentru stagiunea viitoare, dacă se va continua în Liga a 3-a. Momentan sunt certe plecările lui Cl. Oara, Ad. Câmpean, Seiwerth, Tineiu, Ad. Mărginean, Unguru, Hidișan, Iclănzan și Trifa, Sporea este dorit de Unirea Alba Iulia, Petruse poate ajunge la Metalurgistul Cugir. În lot au mai rămas Zăvoi, Potopea, Circov, Fetița, Joldeș, Cl. Marcu, alături de tinerii E. Crișan, Olălău, Cordoș, Zsigmond, plus cei împrumutați, gen Dr. Pop și Ludwig (Sportul Petrești), M. Cristea și Oniche (Industria Galda).

Dan HENEGAR

2 Comentarii

Albania 24 iulie 2018 at 10:21

Acest Armando Popescu este prea mult bagat in seama pentru ce realizari a avut el in fotbalul din Alba.
A plecat de la Sebes pentru ca s-a certat cu Popa
A plecat de la Ighiu, a pacalit jucatorii si s-a certat cu primarul, acum e in negocieri cu Unirea Alba Iulia, unde cu siguranta va da din nou teapa, pentru ca asta face parte din stilul lui, se cearta mereu cu cineva, nu stie sa fie diplomat, sa medieze un conflict.
Vinovat nu e Armando ca vrea sa vomite orice in presa, vinovata e presa ca promoveaza un om care nu are nici o performanta in fotbalul judetean, ca scuzati-ma, locul 3 intr-o serie cu 3 echipe si restul doar de prezenta nu inseamna performanta, iar promovarea inca ramane un vis frumos pentru el, pentru ca nu stie cum e acest sentiment de a obtine o promovare pe teren.
Ca unirist nu mi-as dori ca acest om sa fie la club, pentru ca de unde a plecat el si unde s-a dus s-a ales praful, plus ca vine la pachet mereu cu MMF.

un chienar 25 iulie 2018 at 8:49

Jose draga, acu chiar nu cunosti motivele care au dus la desfintarea echipei din Pianu, dar tu vorbesti si plus de asta acolo totul s-a terminat cu jucatorii platiti la zi. Dar e bine ca te ai transformat in lup moralist uitand probabil episoadele tale efemere prin fotbalul judetean. Dascalu te asteapta, e flamand de performanta si de…….

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...