Rămâi conectat

Sport

Performanța Ighiu: negocieri paralele și telenovelă continuă! Armando Popescu: “Nu e logic! Nu m-a contactat nimeni pentru echipă!”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Subiectul Performanța Ighiu nu se mai termină în această vară! Divizionara terță a fost la un pas de abandon, pentru ca săptămâna trecută primarul Traian Rusu să anunțe că s-a depășit momentul critic, înțelegându-se cu alți investitori care să se implice financiar la gruparea ighiană, o altă mutare fiind revenirea lui Adorian Himcinschi pe banca tehnică, în detrimentul antrenorului Mihai Manea, al cărui secund, Raul Oargă, activează acum la Unirea Alba Iulia. Totuși, lucrurile nu sunt clare deloc, iar telenovela continua, întrucât, în acte, Performanța Ighiu este sub tutela lui Armando Popescu, alături de partenerii săi, iar între cele două părți încă nu au avut loc discuții, lucru confirmat și de Dan Ursu, președintele clubului!

Citește și: Adorian Himcinschi – noul antrenor al Performanței Ighiu! Nu se mai continuă cu Mihai Manea

Deocamdată, clubul acesta e controlat de mine! Și nimeni, nici măcar primarul, nu a vorbit nimic cu mine. Vara aceasta am avut trei cereri să dau echipa și nu l-am dat”, a declarat Armando Popescu. Acesta a intrat în viața divizionarei terțe în februarie 2017, alături de un alt investitor privat, când iarăși Performanța traversa momente critice. Lucrurile au mers normal anul trecut, însă la startul acestui an, partenerul s-a retras, greul a rămas în seama lui Armando Popescu, care și el, spre finalul returului a întâmpinat anumite dificultăți în afaceri. Primăria a intervenit cu 150.000 de lei, însă, și așa, jucătorii au plecat în vacanță cu restanțe, iar viitorul părea extrem de sumbru. “Mă supără ce se întâmplă… Nu știu cum pun țara la cale unii și alții de o lună de zile, negociază, discută, fără să stea de vorbă și cu mine, care am control la clubul Performanța Ighiu. Primarul Traian Rusu trebuie să fie atent cu cine stă de vorbă, sunt persoane ce nu au reușit să țină o echipă în Liga a IV-a”, a spus Armando Popescu.

Practic, ca să rezumăm, negocierile paralele trebuie să se intersecteze clar în privința documentelor și organigramei clubului, asta dincolo de disponibilitatea noilor investitori și planurile fotbalistice. La mijloc sunt și datoriile vechi către jucători, transferul de proprietate, dar și asigurarea bugetului pentru stagiunea viitoare, dacă se va continua în Liga a 3-a. Momentan sunt certe plecările lui Cl. Oara, Ad. Câmpean, Seiwerth, Tineiu, Ad. Mărginean, Unguru, Hidișan, Iclănzan și Trifa, Sporea este dorit de Unirea Alba Iulia, Petruse poate ajunge la Metalurgistul Cugir. În lot au mai rămas Zăvoi, Potopea, Circov, Fetița, Joldeș, Cl. Marcu, alături de tinerii E. Crișan, Olălău, Cordoș, Zsigmond, plus cei împrumutați, gen Dr. Pop și Ludwig (Sportul Petrești), M. Cristea și Oniche (Industria Galda).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSM Unirea Alba Iulia, victorie în primul amical, 1-0 cu divizionara secundă CSC Dumbrăvița! Blănaru, gol la debut

Dan HENEGAR

Publicat

în

Divizionara terță CSM Unirea Alba Iulia a câștigat, la Simeria, primul amical al verii, 1-0 (1-0) cu divizionara secundă CSC Dumbrăvița, aflată la final de stagiu centralizat. Unicul gol al întâlnirii a fost semnat de experimentatul atacant Ștefan Blănaru, la debut, acesta punctând în minutul 17, la o balon respins de portarul advers, asta după […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea