Rămâi conectat

Sport

Adorian Himcinschi – noul antrenor al Performanței Ighiu! Nu se mai continuă cu Mihai Manea

Dan HENEGAR

Publicat

în

Noii investitori ce vor susține Performanța Ighiu, discuții finalizate în această săptămână, operează modificări și în privința băncii tehnice, optând pentru Adorian Himcinschi, caz în care nu se mai continua cu Mihai Manea, cel care a încheiat sezonul anterior pe a treia treaptă a podiumului, cel mai bine plasat dintre conjudețene.

*”Him” revine după aproape doi ani!

Perioada zbuciumată traversată de formația ighiană, ce a fost la un pas să abandoneze, are ca epilog revenirea lui Himchinschi la Performanța, echipă pe care a părăsit-o, în urmă cu un an și 9 luni, în octombrie 2016, când a fost înlăturat, episodul fiind unul tensionat între cele două părți. “Am avut o discuție de principiu cu domnul primar. Aștept să se rezolve problemele legate de buget și de lotul de jucători și apoi să abordăm concret chestiunea”, a spus Adorian Himcinschi, care după plecarea de la Performanța a pregătit un an Unirea Alba Iulia, până în decembrie 2017, când a renunțat, rămânând ca și antrenor la CS Municipal Unirea Alba Iulia.

*Mihai Manea: „Asta e România!”

“În proporție de 80 la sută, Himcinschi este antrenorul Performanței. Mihai Manea a spus după ultima etapă că este ultimul său joc la Ighiu. Mai sunt 11 jucători în lot, noii investitori discută pe tema contractelor. Încercăm să le reeșalonăm datoriile, iar în cazul altora, dacă nu acceptă, așteptăm verdictele comisiilor fotbalistice”, a punctat primarul Traian Rusu. “Este decizia lor, dar așteptam măcar un telefon. Asta este România, le urez multă baftă celor care au preluat echipa, dar trebuie să rezolve restanțele către jucători”, a comentat, mâhnit, Mihai Manea, cel care a fost un an și jumătate pe banca Perfomanței, după implicarea lui Armando Popescu la formația ighiană.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSM Unirea Alba Iulia, victorie în primul amical, 1-0 cu divizionara secundă CSC Dumbrăvița! Blănaru, gol la debut

Dan HENEGAR

Publicat

în

Divizionara terță CSM Unirea Alba Iulia a câștigat, la Simeria, primul amical al verii, 1-0 (1-0) cu divizionara secundă CSC Dumbrăvița, aflată la final de stagiu centralizat. Unicul gol al întâlnirii a fost semnat de experimentatul atacant Ștefan Blănaru, la debut, acesta punctând în minutul 17, la o balon respins de portarul advers, asta după […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea