Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Performanţa Ighiu – Mureşul Vinţu, finala Cupei României *Echipa lui Mihai Manea vizează primul trofeu

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Sete de revanşă la Mureşul Vinţu înaintea finalei Cupei României, programată vineri, 12 iunie, pe „Cetate”, cu Performanţa Ighiu, echipă care i-a furat titlul de campioană a judeţului.Performanta Ighiu - Muresul Vintu75
Cu două înfrângeri dureroase în meciurile decisive în economia bătăliei pentru accederea la baraj, Mureşul Vinţu de Jos aşteaptă întâia finală de cupă din istoria clubului ca pe un prilej de reabilitare, dincolo de miza trofeului pus în joc. Antrenorul Mihai Manea este un obişnuit al finalelor, câştigând trofeul cu Europa Alba Iulia (2011, 5-3 cu Viitorul Sântimbru), acesta aflându-se în 2012 tocmai pe banca tehnică a ighienilor (oponenţii de mâine), în finala pierdută cu Arena Alba Iulia.

Îmi doresc să fie o finală în adevăratul sens al cuvântului, meci din care ne propunem să ieşim onorabil, cu fruntea sus”, a precizat Mihai Manea. Vicecampioana suferă după ratarea din campionat şi, deşi declarativ nu este abordat subiectul, vinţenii n-ar mai suporta să piardă iarăşi în compania Performanţei.

“Este o întâlnire importantă pentru club, întrucât disputăm prima finală şi va fi ultimul meci al unei stagiuni extrem de disputate. Nu căutăm revanşa, ne propunem să învingem Performanţa, în primul rând pentru noi, la fel cum ne doream să câştigăm în compania oricărui adversar din judeţ”, a mai spus “principalul” Mureşului, echipă ce nu poate conta, iarăşi, pe serviciile a doi jucători de bază: Răcătăian (accidentat) şi Circov (suspendat), revenind în schimb golgheterul Marius Cristea (absent în derby-ul finalului de sezon).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4 | Scorul campionatului, la Blaj: Daniel Tătar, antrenor, dar și… jucător

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 4 | Scorul campionatului, la Blaj Virtual campioană a Ligii 4 din Alba, CIL Blaj a mai stabilit un record stagional: scorul campionatului. Partida CIL Blaj – CS Zlatna, uvertura rundei a 26-a, s-a încheiat cu scorul de 13-0 (5-0) în favoarea amfitrionilor, vineri seară, pe Stadionul „CIL-Veza”. Șușu a marcat patru goluri, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea