Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Performanța Ighiu a furnizat „bomba”, victorie cu CNS Cetate Deva! 1 aprilie, ziua primei victorii în Liga a 3-a pentru antrenorul Mihai Manea

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Prima victorie din 2017 pentru Performanța Ighiu a venit tocmai de 1 aprilie, în runda a 5-a a returului Seriei a 4-a din Liga a 3-a, formația lui Mihai Manea reușind să dea lovitura, o adevărată „bombă”, succes cu CNS Cetate Deva, scor 1-0 (0-0).

Penalty-ul transformat de Marius Cristea în minutul 88 a declanșat bucuria în tabăra ighienilor, cel mai fericit fiind antrenorul Mihai Manea, ce a repurtat întâiul său succes în eșalonul terț.

*Mihai Manea: „Este un moment fericit al carierei”

Până la acest joc cu pretendenta la promovare, ce s-a bazat și pe senegalezul N’Doye, Performanța a strâns 3 remize în retur. „Este un moment fericit al carierei, am învins de 1 aprilie o echipă foarte bună, pretendentă la promovare. Mă bucură mult acest succes, așteptam să vină și ziua în care câștigăm„, a spus Mihai Manea. „Felicit jucătorii, au dat dovadă de încredere, au afișat multă voință și am reușit. Meciul a fost echilibrat, prima repriză am început-o foarte bine, apoi am scăzut și oponenții și-au creat câteva ocazii bune”, a mai adăugat antrenorul Ighiului.

Acesta l-a titularizat în premieră între buturi pe Marius Zăvoi, un goalkeeper ce a avut două intervenții excelente în prima repriză, la oportunitățile lui Tecsi și Făgărășanu. „A venit și momentul lui Marius Zăvoi. A debutat cu dreptul pentru Performanța și a făcut-o foarte bine”, a conchis Mihai Manea.

*Viorel Tănase: „Meritam cel puțin un egal”

Alba este teritoriu interzis pentru CNS Cetate Deva și antrenorul Viorel Tănase, ce a suferit singurele eșecuri din retur la Galda și Ighiu. „Noi ne-am dorit din tot sufletul să luăm cele trei puncte. După aspectul jocului meritam cel puțin un egal. În prima repriză, după minutul 25, am avut 3-4 ocazii monumentale, dar fotbalul te judecă dacă nu marchezi„, a apreciat „principalul” Devei.

Acesta a recunoscut că echipa sa a evoluat modest în actul secund. „N-am avut consistență în atac, deși ne-am creat oportunități. Nu m-a mulțumit actul secund, n-am reușit să-i desfacem. Păcat, am făcut multe greșeli în zona mediană și în defensivă, trebuie să analizăm această înfrângere„, a mai spus Tănase.

După acest joc, Performanța este pe locul 7, cu 24 de puncte, iar CNS Cetate Deva pe poziția a 4-a cu 31 de puncte, lider fiind merituoasa Industria Galda, cu 35 de puncte.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea