Rămâi conectat

Sport

“Performanța are viitor”, pe “Arena Cugir” din Cugir | Județele Dolj, Alba și Arad vor găzdui ultimele trei preselecții ale sezonului 2017/ 2018

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ultimele trialuri ale actualului sezon al proiectului “Performanța are viitor” vor avea loc în Ișalnița (Dolj, 18 martie), Cugir (Alba, pe „Arena Cugir”, duminică, 1 aprilie) și Chișineu-Criș (Arad, 15 aprilie). În cadrul proiectul de scouting dezvoltat de Federația Română de Fotbal și Gillette, o marcă din portofoliul P&G, tinerii fotbaliști cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani vor avea ocazia să îi impresioneze pe scouterii Federației Române de Fotbal. Cele trei evenimente vor încheia seria preselecțiilor organizate în acest sezon, începută pe 20 august 2017 la Constanța. Trialuri similare au fost organizate și la Putna (1 octombrie 2017) și Râmnicu Sărat (28 octombrie 2017).

*Cei mai buni ajung la Barcelona

Cei mai buni 11 jucători selectați se vor alătura echipei care în luna mai va merge la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia pentru un stagiu de pregătire și la Barcelona, pentru un antrenament la faimoasa bază “Ciutat Esportiva Joan Gamper” a FC Barcelona. Tot atunci, echipa va avea ocazia să vadă un meci al FC Barcelona din tribunele stadionului “Nou Camp”.

“Performanța are viitor” se desfășoară sub umbrela programului FRF “Împreună suntem fotbal” și are loc în perioada august 2017 – mai 2018. În primul sezon al proiectului, 2016/2017, Gillette și Federația Română de Fotbal au organizat preselecții în Moldova Nouă (județul Caraș-Severin), Bascov (județul Argeș), Jucu (județul Cluj) și Pădureni (județul Vaslui). Lansat în septembrie 2015, “Împreună suntem fotbal” este conceptul-platformă pentru un program strategic de activități reunite în cel mai amplu proiect dedicat dezvoltării fotbalului de bază (grassroots) din România, cu scopul reconfigurării fotbalului ca fenomen social în rândul românilor și reprezintă o premieră în sportul și educația din România. În acest cadru, FRF a dezvoltat 13 proiecte, ce includ competiții școlare naționale pentru băieți și fete, acțiuni de scouting plus Cupa Intercartiere și proiectul special “Transformă ulița în stadion”, continuat de “Performanța are Viitor”: ONSS – învățământ primar, Gimnaziada, ONSS – invățământ liceal, Campionatul Național de Fotbal Universitar 11 vs. 11, Unificat în 7, Campionatul Național Universitar de Futsal, Fotbal și feminitate, Cupa Tymbark, Interliga Națională de Fotbal U7, U8, U9 și U10, Cupa IPA (amatori), Fotbal pe plajă, Cupa Intercartiere și “Transformă ulița în stadion”/ “Gillette – Performanța are viitor”.

Sursa: Federația Română de Fotbal

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea