Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Percheziții la mafia lemnului din Alba: Ce metode foloseau suspecții pentru a procura material lemnos în mod ilegal

BONTEA Alexandru

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Percheziții la mafia lemnului din Alba: Ce metode foloseau suspecții pentru a procura material lemnos în mod ilegal

În cursul zilei de joi, 2 martie, polițiștii Serviciului de Ordine Publică – Biroul pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin, în colaborare cu Poliția municipiului Cluj-Napoca, Poliția orașului Huedin și Poliția municipiului Turda, au efectuat 5 percheziții domiciliare în comuna Horea, satul Trifești, din județul Alba, pentru infracțiuni la regimul silvic.

În urma mandatelor de percheziție puse în aplicare au fost ridicați bani, dar și înscrisuri de interes pentru soluționarea cauzei.

De asemenea, ulterior, două persoane au fost conduse la sediul unității de poliție pentru audieri.

„Este vorba despre doi bărbați care participau cu pădurarul la marcatul arborilor din cantoane aflate în județul Cluj, în zona Poiana Horea, comuna Beliș”, precizează surse judiciare pentru INFO HUEDIN.

Cercetările sunt continuate sub aspectul infracțiunilor de tăierea fără drept de arbori, furt de arbori și folosirea fără drept a dispozitivelor speciale de marcat, fapte prevăzute de Legea nr. 46/2008, sub supravegherea procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin.

Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Criminalistic și Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase.

După finalizarea activităților, vor fi comunicate mai multe informații. Joi, la ora 18:00, audierile nu erau finalizate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț În seara 1 mai, 23:00, o mașină s-a răsturnat în Alba Iulia, pe strada Constantin Noica. Oamenii legi intervin pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin la un accident rutier de pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea