Rămâi conectat

Ştirea zilei

Percheziții la Cugir la spărgătorii de autoturisme. Poliția a reținut patru suspecți

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Alba Iulia i-au identificat şi reţinut pe 4 tineri din Cugir, bănuiţi de comiterea mai multor furturi din autovehicule, fapte comise pe raza municipiului Alba Iulia. Pentru obţinerea de probe privind activitatea infracţională a celor 4 şi recuperarea bunurilor sustrase, poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară.

Potrivit IPJ Alba, “la data de 11 iunie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia i-au identificat pe S.F.I., de 25 de ani, G.M.S., de 41 de ani, M.E.V., de 25 de ani, şi G.C.A., de 24 de ani, toţi din Cugir, care sunt bănuiţi de comiterea a 3 furturi din autoturisme şi a unei tentative de furt.

În sarcina celor 4 s-a reţinut faptul că în noaptea de 30/31.05.2015 au spart geamul autoturismului ce aparţine unui cetăţean din judeţul Arad , care era parcat în apropierea unui hotel din Alba Iulia şi au sustras mai multe bunuri în valoare de 1.800 de lei.

În noaptea de 04/05 iunie, folosind același mod de operare, au sustras bunuri în valoare de 5.000 de lei, din două autoturisme parcate pe străzile Henri Coandă și Gheorghe Șincai din Alba Iulia și au încercat să sustragă bunuri dintr-un alt autoturism al cărui sistem de alarmare s-a declanşat.

Pentru documentarea activităţii infracționale a celor 4 bănuiţi, poliţiştii din Alba Iulia, sprijiniţi de poliţişti ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Cugir şi poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş, au efectuat ieri, 11.06.2015, o percheziție la domiciliul lui S.F.I., ocazie cu care au fost găsite mai multe dintre bunurile reclamate ca furate.

Faţă de cei 4 a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca azi, 12 iunie a.c., să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Alege locale 2024: Anunț privind desemnarea prin tragere la sorţi a președintelui Biroului electoral de circumscripție județeană nr. 1 Alba și a locțiitorului acestuia, precum și a președinților birourilor electorale de circumscripție comunală, orășenească și municipală și a locțiitorilor acestora

Unirea Ziarul

Publicat

în

Alege locale 2024: Anunț privind desemnarea prin tragere la sorţi a președintelui Biroului electoral de circumscripție județeană nr. 1 Alba și a locțiitorului acestuia, precum și a președinților birourilor electorale de circumscripție comunală, orășenească și municipală și a locțiitorilor acestora A N U N Ţ În conformitate cu dispoziţiile Hotărârii nr. 34H/19.04.2024 a Biroului Electoral […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea