Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| PERCHEZIȚII BCCO ALBA IULIA: Aproximativ 7,5 kilograme de droguri aduse din Spania au fost găsite de polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

PERCHEZIȚII BCCO ALBA IULIA: Aproximativ 7,5 kilograme de droguri aduse din Spania au fost găsite de polițiști

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Alba Iulia, au efectuat 5 percheziții, la persoane din județele Timiș și Arad, bănuite de trafic internațional de droguri.

La data de 26 ianuarie 2022, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Alba Iulia, au efectuat 5 de percheziții domiciliare, în județele Timiș și Arad, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc și introducerea în țară de droguri de risc.

Din primele cercetări a rezultat că un tânăr, de 30 de ani, din Timișoara, ar fi ridicat, de la o firmă de curierat, un colet conținând aproximativ 7,5 kilograme de droguri, din categoria celor de risc (cannabis), provenit din Spania, cu scopul de a le valorifica.

Polițiștii au ridicat întreaga cantitate de droguri, iar, la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Alba Iulia, au fost conduse, pentru audieri, două persoane.

Față de tânărul de 30 de ani, din județul Timiș, a fost luată măsura reținerii, iar, ulterior, a fost prezentat Tribunalului Alba, care a dispus măsura arestării preventive, pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și introducerea în țară de droguri de risc.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara și al Grupării Mobile de Jandarmi „Glad Voievod” Timișoara.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Rezultate la olimpiadele de limba germană maternă și limba maghiară maternă, clasele V-XII: Lista elevilor calificați la etapa națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rezultate la olimpiadele de limba germană maternă și limba maghiară maternă, clasele V-XII: Lista elevilor calificați la etapa națională Mai mulți elevi din Aiud, Sânmiclăuş și Sebeș s-au calificat la etapele naționale ale olimpiadelor de limba germană maternă și limba maghiară maternă. Etapa județeană a OLIMPIADEI DE LIMBA ȘI LITERATURA GERMANĂ MATERNĂ, clasele V-XII, s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea