Rămâi conectat

Curier Județean

PERCHEZIȚIE la un bărbat din județul Alba, care ar fi furat un câine de rasă din Cluj. Animalul a fost restituit, iar bărbatul s-a ales cu dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Percheziție la domiciliul unui bărbat din județul Alba, după ce ar fi furat un câine. Este cercetat pentru furt calificat.

La data de 13 aprilie, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii, cu sprijinul specialiștilor din cadrul Serviciului Criminalistic, au efectuat o percheziție la domiciliul unui bărbat de 37 de ani, din județul Alba, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat.

În fapt, acesta este bănuit că la data de 4 aprilie ar fi pătruns în curtea unui imobil din comuna Tritenii de Jos, de unde ar fi sustras un exemplar canin din rasa ciobănesc de Asia centrală.

Cu ocazia perchezițiilor, animalul a fost găsit, iar ulterior predat deținătorului legal.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit luni seara, în localitatea Spătac. Intervin pompierii din Blaj pentru stingerea flăcărilor. Garda de intervenție Blaj intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Spătac. Din primele informații, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea