Rămâi conectat

Politică Administrație

Pensii 2023 | PNL solicită majorarea pensiilor cu 15% din 1 ianuarie. Florin Roman: ”avem banii…”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Pensii 2023 | PNL solicită majorarea pensiilor cu 15% din 1 ianuarie. Florin Roman: ”avem banii…”

Deputatul de Alba, Florin Roman susține creșterea pensiilor cu de 15 la sută din 1 ianuarie 2023. Creșterea pensiilor cu acest procent este susținută de PNL, ea fiind sustenabilă, Guvernul având suficiente resurse financiare:

Citește și: Pensii 2023: Ajutor pentru pensionari. Pensionarii cu pensie mică ar putea primi un total de 4.000 de lei în luna ianuarie

PNL solicita creșterea pensiilor cu cel puțin 15% de la 1 ianuarie, pentru ca inflația trebuie compensata la pensionari, dar și pentru ca avem banii necesari pentru așa ceva. Nu e populism, e vorba de adevăr.

Populist era actualul ministru al Muncii, dl Budai care spunea in opoziție ca PSD nu accepta nici o alta majorare decât 40%!

Totodata, susțin propunerea PNL, de creștere a pragului de neimpozitare de la 2000-3000 lei, ceea ce înseamnă un gest de dreptate pentru circa 1 milion de pensionari. Așa este corect, iar dl Budai este obligat sa facă ceva mai mult decât vorbe goale pentru pensionari, măcar ce a făcut PNL: creștere cu 14% in 2020 și creștere de 10%, de către Guvernul Nicolae Ionel Ciucă.

Citește și: Alocațiile, pensiile și ajutoarele, ar putea fi majorate. Lista creșterilor aplicate începând cu luna ianuarie 2023

Virgil Popescu a rezolvat cu plafoane rezonabile pentru populație. Acum e rândul PSD sa facă ceva la ministerul Muncii.

Știu ca in varianta de buget, dl Budai propune 10%. Dacă nu-și schimba punctul de vedere, mai bine pleacă domnia sa, din guvern, a scris deputatul de Alba pe facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava, despre fake news-ul că ar candida la Primăria Alba Iulia: ”Minciuni grosolane și personaje care au viteză prea mare la internet”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mircea Hava, despre fake news-ul că ar candida la Primăria Alba Iulia: ”Minciuni grosolane și personaje care au viteză prea mare la internet” Mircea Hava a reacționat după apariția în spațiul online a informației potrivit căreia Dreapta Unită Alba îi susține o presupusă  candidatură la primăria Alba-Iulia și vor ”face front comun în spatele celui […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea