Rămâi conectat

Actualitate

Pensii 2022. Premierul Ciucă anunță posibilitatea unei noi majorări pentru pensionari: „Să vedem ce se întâmplă și ce putem face pentru sistemul de pensii per total”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Pensii 2022. Premierul Ciucă anunță posibilitatea unei noi majorări pentru pensionari: „Să vedem ce se întâmplă și ce putem face pentru sistemul de pensii per total”

În cursul zilei de miercuri, premierul Nicolae Ciucă a venit cu noi precizări privind noua majorare a pensiilor românilor. Acesta a explicat care sunt condițiile care se vor lua în calcul pentru o nouă creștere a veniturilor pensionarilor.

Nicolae Ciucă a explicat că o nouă majorare a pensiilor ar putea avea loc abia după ce autorităţile politice vor agrea o analiză la finalul primului semestru.

„Până atunci nu putem discuta despre așa ceva”, a explicat prim-ministrul României, potrivit evz.

Şi ministrul Muncii a anunţat că Guvernul este foarte atent la evoluția situației economice din țara noastră și la sprijinul care trebuie acordat românilor în această perioadă.

„Am implementat un prim pachet social la începutul anului, știți foarte bine, după care a apărut această situație de război. Suntem acum în implementarea pachetului „Sprijin pentru România”, unde 60% din fonduri se duc către mediul privat și 40% către cetățenii vulnerabili, pentru că noi considerăm că trebuie să rămânem în continuare extrem de solidari cu cei care sunt vulnerabili”, a declarat Marius Budăi.

Ministrul Muncii a precizat că se analizează majorarea pensiilor.

„Să vedem ce se întâmplă și ce putem face pentru sistemul de pensii per total”, a mai spus ministrul.

Sursa: romaniatv.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea? ANM anunță momentul în care se va încălzi vremea: prognoza detaliată de Paște și 1 Mai 2024 Alina Șerban, meteorolog ANM, a explicat că, începând din acest weekend vremea va intra într-un proces de încălzire, iar temperaturile maxime vor ajunge în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea