Rămâi conectat

Actualitate

Pe fondul crizei politice, EURO explodează și bate record după record. A ajuns la un ”pas” de 5 lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pe fondul crizei politice și a scandalului din coaliția de guvernare, euro ajunge la cotații fără precedent, Banca Naţională a României (BNR) a anunţat un curs de referinţă de 4,9386 lei/euro. Euro urcă la un nou maxim istoric în raport cu moneda românească în a doua zi a lunii septembrie.

Moneda autohtonă s-a apreciat în schimb faţă de dolarul american, cotat la 4,1672 lei, în scădere cu 0,84 bani faţă de şedinţa precedentă, când dolarul valora 4,1756 lei, transmite BNR.

Leul s-a apreciat în faţa francului elveţian, cotat de Banca Naţională la 4,5498 lei, faţă de 4,5549 lei în ultima şedinţă.

Leul s-a depreciat faţă de lira sterlină, cotată de BNR la 5,7492 lei, faţă de 5,7421 lei în şedinţa precedentă.

Leul s-a depreciat în raport cu forintul maghiar, cotaţia BNR fiind de 1,4220 lei pentru 100 de forinţi, faţă de 1,4172 lei în ziua precedentă. Leul s-a depreciat în raport cu leva bulgărească, care a fost cotată la 2,5250 lei, faţă de 2,5229 lei în şedinţa precedentă. Moneda noastră s-a apreciat faţă de leul moldovenesc, acesta fiind cotat la 0,2359 lei, faţă de 0,2366 lei în şedinţa precedentă.

Sursa: capital.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea