Rămâi conectat

Politică Administrație

PDL Alba pune tunurile pe Florin Roman. Vicele CJ Alba: Dă-le Doamne şi lor mintea cea de pe urmă!

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Florin Roman purtator de cuvant PNL AlbaMai mulţi lideri importanţi ai PDL Alba au pornit în aceste zile un şir de atacuri asupra preşedinteluiPNL Alba Iulia, Florin Roman, în legătură cu proiectele Şcoala Profesională Germană şi autostrada Sebeş-Turda, de pe urma cărora vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba ar încerca să dobândească nemeritat capital de imagine.

Legat de proiectul  Şcoala Profesională Germană Alba Iulia, fostul secretar de stat în Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, Oana Badea şi fostul inspector adjunct general şcolar, Marcel Stan, îl acuză pe Roman că depune un efort susţinut pentru a  confisca mediatic un subiect care prin lege, metodologie şi acţiune aparţine ISJ Alba.

Referitor la proiectul autostrăzii Sebeş – Turda, deputatul PDL Clement Negruţ, l-a catalogat pe Dan Şova, ministrul marilor vorbe şi promisiuni, iar la Florin Roman s-a referit ca la “un liberal din judeţul Alba, care transpiră din greu vorbind despre proiectul posibilei viitoare autostrăzi”.

În ceea ce priveşte acuzaţiile aduse de democrat – liberali, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba a declarat:

„În două zile pedelisti au fost scoşi la înaintare sa mă atace pe mine şi două proiecte importante: Scoala Profesională Germană Alba Iulia si autostrada Sebeş-Turda. Dă-le Doamne şi lor mintea cea de pe urmă. (…)

Acuzaţiile vin din partea unei cucoane guralive care s-a remarcat prin taierea salariilor si profesorilor si distrugerea invatamantului romanesc, alaturi de guvernul Boc: Scoala Profesionala Germana va functiona din 16 septembrie ca urmare a unui proiect de hotarare pe care l-am initiat si pe care CJ Alba l-a aprobat in unanimitate. Atacand un proiect, care inseamna profesionalizarea tinerilor si sansa unui loc de munca bine platit pentru acestia, semnat si de colegul vicepresedinte Alin Cucui, inseamna sa-ti dai un autogol in propria poarta. Nu voi accepta ca acest proiect sa fie tarat in mocirla unor politicieni guralivi, care nu inteleg administratie. Eu personal am treaba in demararea acestui proiect pentru tineri pentru ca nu mai e mult pana in 16 septembrie. E inca foarte mult de munca.

Nu voi accepta ca acest proiect sa fie tarat in mocirla unor politicieni guralivi, care nu inteleg administratie. Eu personal am treaba in demararea acestui proiect pentru tineri pentru ca nu mai e mult pana in 16 septembrie. E inca foarte mult de munca. Cu povestile ii lasam pe cei care au timp de asa ceva si altceva nu au de facut decat sa strige de pe margine.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba Deoarece rețeaua existentă nu acoperă întreaga rază a comunei Daia Română, administrația se pregătește de reabilitarea și extinderea rețelei de alimentare cu apă sau apă uzată. Se propune realizarea rețelei de alimentare cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea