PDL Alba: ”Dr. Dîrzu nu mai găsește niciun medicament cu care să înșele speranțele oamenilor!”

pdl siglaLa mai bine de un an de la alegerile locale, obsesia anti-PDL urmărește PSD-ul ca un coșmar din care nu-și poate reveni. Dacă la nivel național, după un an de guvernare cu o majoritate parlamentară de 70 de procente, alianța socialistă USLașă continuă să aibă ca principal program de guvernare „Jos Băsescu!”, lăsând la o parte orice preocupare pentru popor și probleme sale, la nivel local, în județul Alba, principala problemă a PSD-ului continuă să fie PDL. Se pare că PSD, în frunte cu șeful său local, dr. Ioan Dîrzu, au dezvoltat o fixație pe această temă și indiferent ce s-ar întâmpla, PDL este de vină.

Încercând să-și acopere propria impotență, dr. Dîrzu plânge prin presă după un post de Vicepreședinte la Consiliul Județean, încercând să inducă în eroare cetățenii județului Alba. Dr. Dîrzu reclamă acest post pe baza rezultatelor obținute de USL în alegeri. Ceea ce nu spune dr. Dîrzu este că, dacă la nivel național PSD a câștigat în multe locuri, în județul Alba a pierdut, din nou, alegerile și le-a pierdut în mod rușinos, chiar pe mâna sa.

ELIT

Astfel, conform rezultatelor alegerilor pentru Consiliul Județean Alba, PDL Alba a obținut 15 consilieri județeni și Președintele Consiliului Județean, iar PSD a obținut doar 7 consilieri din cei 33 care compon Consiliul. În aceste condiții, unde este dreptul încălcat al PSD-ului despre care vorbește dr. Dîrzu?

În realitate, dr. Dîrzu s-a trezit iarăși vorbind. Înțelegem că nu e ușor să fii mereu urecheat de șefii de la București și să fii mereu subiectul de glume al colegilor din partid. Dar așa se întâmplă când ești șef peste cea mai slabă organizație a PSD din țară (cu excepția Harghitei și a Covasnei, probabil!).

În contexul luptelor interne din USL, din ultima perioadă, dr. Dîrzu și-a încasat iar perdaful, fiind, probabil, certat și pentru rezultatele dezastruoase pe care le înregistrează în sondaje, după mai bine de un an de activitate ca parlamentar PSD.

De fapt, asta este și mare problemă a doctorului Dîrzu: după ce a obținut, cu chiu cu vai, locul de deputat al Apusenilor, acum nu mai găsește niciun medicament miraculos cu care să înșele speranțele oamenilor și tot ceea ce rămâne în urma sa este un diagnostic dezastruos.

Ne întrebăm retoric pentru ce ar trebui să primească PSD un post de Vicepreședinte la Consiliul Județean Alba? Pentru faptul că la Roșia Montană investiția a fost blocată? Pentru că la Abrud, S.C. Cuprumin S.A. trage să moară? Pentru că abatoarele mobile promise de dr. Dîrzu sunt doar imaginare? Pentru că drumurile naționale Turda-Arieșeni și Alba Iulia-Cîmpeni au ajuns într-o situație jalnică? Pentu faptul că Noul Cod Silvic, restrictiv pentru oamenii zonei Apusenilor, favorizează doar marii jucători din industria lemnului?

Pentru faptul că dr. Dîrzu nu a susținut deloc propunerile legislative pe care le-a inițiat personal sau propunerile altor parlamentari din județul Alba, ca de exemplu, Legea privind prima întabulare a terenurilor agricole sau Legea privind înființarea Agenției Naționale pentru Dezvoltarea Zonei Montane?

Acestea sunt doar câteva dintre faptele care recomandă PSD Alba și pe șeful său, dr. Dîrzu și doar câteva dintre motivele pentru care PSD nu poate emite pretenții în județul Alba.

Dacă vrea să facă ceva pentru cetățenii din județul Alba, PSD nu are nevoie de un post de Vicepreședinte la Consiliul Județean Alba. Are la îndemână pârghia parlamentară și cea guvernamentală, dar pentru asta trebuie să facă un lucru cu care nu prea este obișnuit: să muncească! Așa că, la muncă, dragi tovarăși, poate reușiți să mai recuperați câtvea din promisiunile cu care ați înșelat românii în 2012!

Biroul de presă al PDL Alba

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

14 Comentarii

un bautor de apa plata ! 15 ianuarie 2014 at 15:44

Acu` …ca tot ati „identificat” marile probleme pe care nu le-a putut rezolva PSD-istu`Dirzu, de ce nu rezolvati voi problemele alea ? Voi bre – adica cei care detineti puterea in judet ! Adica cei 15 consilieri PDL-isti plus consilierii PNL-isti, tradatori pe fata a pactului USL ! Ca de toate ar fi nevoie in judetul Alba – nu ??? Si patria va va fi recunoscatoare bre ! Da imi e ca nici voi nu sunteti in stare ! Numa` vorba de voi ! Exact ca maretu` si mincinosu` vostru fost conducator, guvernatoru` !

Carcotasul 16 ianuarie 2014 at 12:09

„Adica cei 15 consilieri PDL-isti plus consilierii PNL-isti, tradatori pe fata a pactului USL !” Tradarea in Partidul PeNaL, are radacini vechi, incepand cu Bratianu, dar hai sa o luam dupa Lovitura de Stat din Dec `89! Va amintiti de Sañedru, ca lui i-a placut tot timpul „dosul”, cand a intrat „pe usa din dos”, al 3-lea Vice la CJ Alba, tradand taranistii lui Berciu, ca in afara de a ascutii creioane, alta ocupatie legala nu aveaa(ba a mai facut si un scandal monstru, cand i s-a luat din subordine Autorizatiile de persoana fizica, cu toate ca legea era clara si astea erau atributiile Primarilor)! Cred insa ca Piticul Atomic, nu mai are norocul lui Sañedru, care s-a „descurcat”, a ajuns si Presedinte Executiv, Florinel insa ii in corzi, ca a tradat PSD-ul si nu pe taranisti, si cum a mutit in ultimul timp, este foarte probabil „sa-l execute Kkrau”!

alin 15 ianuarie 2014 at 17:17

Daca protocolul USL la nivel national a fost incalcat de cei de la PNL, normal ca Dirzu trebuie sa remarce acest lucru, putea sa faca PSD alianta cu PDL, dar a respectat protocolul USL. Nu vad care este problema celor de la PDL ….

george 15 ianuarie 2014 at 17:20

Cei de la PDL sufera tare, pentru ca Dirzu le sta in coaste, deputatul nu se lasa, sunt un mot si imi pare bine ca cineva le mai baga bete in roate celor de la PDL.

marin 15 ianuarie 2014 at 17:23

Acum d-l Dirzu este vinovat pt
problemele din judet? Dar voi care aveti majoritatea ce ati făcut pentru albaiulieni? Sa va fie rusine. Hotul striga hotu!!!

irina 15 ianuarie 2014 at 17:23

Ne-am saturat ca tot pedelisti sa faca legea in judetul nostru, ei si numai ei, daca cei de la PSD remarca ceva, hopa sus si ei se baga in seama cu presa, deputatul a facut public incalcarea unui protocol, pacat ca penelistii nu l-au respectat, poate alianta USL ar fi putut schimba putin imaginea judetului nostru, dar asa……, vai de noi….

Maximmmm 15 ianuarie 2014 at 17:24

A trebuit sa vina PSD sa dechideti ochii la ce nu ati facut in ultimi 15 ani !!!!! Lasa ca poate vine Roman cu bani casigati in consilile de administratie , aprox 20.000 € /sedinta , si o sa faca el :)))))…. Sunteti Penibili

raul 15 ianuarie 2014 at 17:36

Îmi e lehamite de astfel de oameni gen pdl-isti,chiar nu v-ati saturat sa aruncati cu vorbe si injurii asupra celor din opoziţie. Psd-ul este aproape de cetateni cu fapte nu ca si voi doar cu vorbe ,din invidie si teama ca o sa fie psd-ul in jud. Alba recurgeti la astfel de gesturi disperate?

NC 15 ianuarie 2014 at 17:42

Locul pedelistilor este la PUSCARIE ! Sper sa se intample asta cat mai curand !

Cangurul 15 ianuarie 2014 at 17:43

Hotii striga hotii :)))
Pai si PDL-ul ce a rezolvat la nivel de judet? Unul din cele mai ridicate cote de somaj din Romania?? Unde e vina PSD-ului aici? Investirea a zeci de milioane de euro intr-o cetate neaducatoare de venituri, prin care albaiulianul somer se poate plimba cu stomacul gol?? Ingrasarea conturilor firmelor de casa a PDL-ului?
Normal ca Darzu nu a facut nimic, nefiind lasat de consiliul judetean PD(N)List sa miste ceva la nivelul judetului nostru.
Si lista poate continua…
O cetate care fura privirea nu poate ascunde adevaratele probleme ale orasului/judetului, pacat ca albaiulianul de rand este naiv si voteaza dupa culoare pavajelor, nu dupa dorinta portofelului!

pdl la pușcărie 15 ianuarie 2014 at 18:00

Dar marele pescar Peres ce a făcut pt colegiul pe care îl reprezintă,sau pestisorul auriu a murit când a văzut cine l-a prins si ce dorinte trebuia sa ii îndeplinească.

Bail Request 15 ianuarie 2014 at 18:08

“ La mai bine de un an de la alegerile locale, obsesia anti-PDL urmărește PSD-ul ca un coșmar din care nu-și poate reveni…”

Puţin altfel. Puţin altfel băi Biroule de presă al PDL Alba : obsesia anti PDL urmareşte nu doar PSD-ul, obsesia asta urmareste aproape intreg poporul roman ca un coşmar … Si dacă citeşti cel puţin comentariile de la acest articol, ai să-mi dai dreptate băi Biroule de presă …
Bă, da’ disperat trebuie să fii, ca şi partid (PDL) să te cobori la un asemenea nivel : ditamai partidu’ face atac la persoană …Josnic …
Lumea s-a lămurit cu voi pedeliştilor, s-a demonstrat la alegeri, aşa încât, vorba lui Pantilie: “pănă-i …la … nu mai ajungeţi la guvernare” !

ioan mereuta 16 ianuarie 2014 at 12:16

lasa ca o sa-l aduca pdl-ul pe „panaceul universal”-Olaru’….el o sa le rezolve pe toate, ca acu’ are timp de planuri, doar a ajuns Secretar!!! la primaria Horea!ura! ura!

Carcotasul 16 ianuarie 2014 at 12:54

@Mereuta, ce Dracu au inceput hotii sa se critice intre ei! Olaru are alt stil, „nu sare granitele ca tine”, si nu fuge din Italia, ca il „presa Carabinerii!

Comentariile sunt oprite