Rămâi conectat

Politică Administrație

Paul Şerban Traian, noul șef al Poliției Oraşului Cugir. Îl înlocuiește pe comisarul şef Milu Todea

Bogdan Presecan

Publicat

în

Începând cu data de 8 mai 2013, prin dispoziţie a şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, la conducerea Poliţiei Oraşului Cugir a fost împuternicit, pentru o perioadă de 6 luni, inspector principal de poliţie Şerban Traian Paul (FOTO).

„Inspector principal de poliţie Şerban Paul este absolvent al Academiei de Poliţie Alexandru Ioan Cuza Bucureşti, promoţia  2005, dată de la care a îndeplinit funcţia de ofiţer de cercetare penală în cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia şi al Serviciului de Investigare a Fraudelor.

Ofiţerul are 32 de ani, este căsătorit şi are doi copii.

Începând cu aceeaşi dată, comisar şef de poliţie Todea Constantin Milu, şeful Poliţiei Oraşului Cugir, a fost împuternicit, pentru o perioadă de 6 luni, să îndeplinească atribuţiile şefului Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, funcţie rămasă vacantă în urma încetării raporturilor de serviciu prin pensionare a comisarului şef de poliţie Huţanu Gigel.

Preluarea noilor atribuţii de către inspector principal Şerban Traian Paul a avut loc azi, 08.05.2013, în cadrul unei şedinţe de lucru la care a participat şi şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, chestor principal de poliţie Ioan Nicolae Căbulea.

Domnia sa i-a urat ofiţerului succes în activitatea profesională exprimându-şi convingerea că prin managementul său, va reuşi să conducă în mod eficient colectivul de poliţişti şi va rezolva problemele comunităţii, date în competenţa poliţiei”, se arată într-un comunicat remis presei de IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO | Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european

Ziarul Unirea

Publicat

în

Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european O nouă recunoaștere europeană pentru Alba Iulia: Consiliul Europei ne-a oferit Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa! Citește și: FOTO | Lucrările pentru o nouă parcare în municipiul Alba Iulia, aproape finalizate. Câte locuri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea