Rămâi conectat

Actualitate

Patru șoferi surprinși alcoolizați la volan de polițiștii din Alba s-au ales cu dosare penale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Nu există weekend în care polițiștii rutieri din Alba să nu oprească în trafic, pe drumurile județului, șoferi inconștienți aflați sub influența băuturilor alcoolice.

Iată doar câteva exemple proaspete de șoferi care pentru că au condus “cu alcool la bord” s-au ales cu dosare penale și au rămas fără permisele de conducere.

Exemple:

Duminică noaptea, la ora 00:58, poliţiştii Serviciului Rutier Alba l-au depistat pe un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Petreşti, în timp ce conducea un autoturism prin comuna Vinţu de Jos, fiind sub influenţa alcoolului.

Potrivit IPJ Alba, “în urma testării lui cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.”

 

Tot duminică, la orele 00.35, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş au oprit pentru control, pe raza comunei Săsciori, un autoturism condus de B.I., de 33 de ani, din comuna Săsciori.

Potrivit IPJ Alba, “în urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Sebeş unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de B.I., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.”

 

De asemnea, sâmbătă la ora 23:25, poliţiştii de ordine publică din Ocna Mureş au oprit pentru control, pe strada Mihai Eminescu din oraş, un autoturism condus de  M.E., de 70 de ani, din Ocna Mureş.

Potrivit IPJ Alba, “în urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Aiud, unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de M.E.M., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.”

 

Sâmbătă, în jurul orelor 19.20, poliţiştii Postului de Poliţie Avram Iancu au oprit pentru control, pe DJ 762, pe raza comunei Avram Iancu, un autoturism condus de H.S., de 40 de ani, din municipiul Oradea, judeţul Bihor.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de

0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Cîmpeni, unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de H.S. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Examenul de BACALAUREAT | Schimbare importantă pentru cei care au obținut note mici: Ar putea avea posibilitatea de a-și mări notele

Ziarul Unirea

Publicat

în

Examenul de BACALAUREAT | Schimbare importantă pentru cei care au obținut note mici: Ar putea avea posibilitatea de a-și mări notele Absolvenții de liceu care au dat examenul de Bacalaureat și l-au luat cu o medie de cel puțin 6, 5 la toate materiile, ar putea avea posibilitatea de a-și mări notele. Un proiect a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea