Rămâi conectat

Ştirea zilei

PATRU medii de ZECE CURAT în Alba, la Bacalaureat 2022: Liceele din care provin elevii de ZECE

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

PATRU medii de ZECE CURAT în Alba, la Bacalaureat 2022: Liceele din care provin elevii de ZECE

Rezultatele finale la Bac 2022, după recorectarea a peste 49.000 de mii de lucrări contestate, au fost afișate vineri, 1 iulie.

Media de Bac este importantă pentru că multe facultăți au admitere pe bază de dosar, nu examen.

În urma rezolvării contestațiilor, patru medii de zece curat au rezultat în județul Alba, 3 la Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia și o medie de zece curat la Liceul de Arte „Regina Maria”.

Vezi AICI rezultate Bacalaureat 2022 în țară (harta județe).

Vezi AICI REZULTATE BACALAUREAT 2022 în ALBA, pe licee.

  • Anul acesta s-au înscris la Bac 2022 cei mai puțini elevi din perioada post decembristă, după cum a declarat ministrul Educației, după ce o analiză Edupedu.ro a arătat că sunt 40.000 de elevi doar din acest an școlar care, deși intraseră la începutul anului în clasa a XII-a, fie nu au terminat-o, fie au abandonat-o.

49.091 de contestații au fost făcute anul acesta de candidații de la Bac 2022, cu 6889 mai puține decât anul trecut, potrivit Biroului de presă al Ministerului Educației la solicitarea Edupedu.ro.

Dintre cei 126.454 înscriși anul acesta la Bac 2022, 111.329 sunt din generația curentă și 15.125 din seriile anterioare, potrivit cifrelor ministerului Educației.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea