Patru adolescenți din Alba Iulia suspectați de comiterea mai multor furturi din chioșcuri și magazine – Doi dintre ei au fost reținuți și vor fi propuși pentru arestare preventivă

La data de 30 mai a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au identificat pe un minor, în vârstă de 14 ani, din Alba Iulia, ca persoană bănuită de comiterea a 6 furturi din chioșcuri, societăţi comerciale şi din curtea unei locuinţe, fapte reclamate poliţiei în perioada martie – mai 2016.

hoti minoriLa comiterea unora din aceste fapte, minorul a fost ajutat de alţi 3 minori (un băiat şi două fete), cu vârste cuprinse între 14 şi 16 ani, iar prejudiciul total cauzat prin aceste fapte a fost de peste 4.000 de lei.

Cu ocazia percheziţiei efectuate de poliţişti, la domiciliul uneia dintre minorele bănuită de complicitate la furt, au fost găsite o parte din bunurile sustrase.

La data de 30 mai a.c., minorul de 14 ani şi minora de 16 ani, la domiciliul căreia au fost găsite o parte din bunurile sustrase, au fost reţinuţi de poliţişti, urmând ca azi, 31 mai, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...