Rămâi conectat

Curier Județean

Patru adolescenți din Alba Iulia suspectați de comiterea mai multor furturi din chioșcuri și magazine – Doi dintre ei au fost reținuți și vor fi propuși pentru arestare preventivă

Ziarul Unirea

Publicat

în

La data de 30 mai a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au identificat pe un minor, în vârstă de 14 ani, din Alba Iulia, ca persoană bănuită de comiterea a 6 furturi din chioșcuri, societăţi comerciale şi din curtea unei locuinţe, fapte reclamate poliţiei în perioada martie – mai 2016.

hoti minoriLa comiterea unora din aceste fapte, minorul a fost ajutat de alţi 3 minori (un băiat şi două fete), cu vârste cuprinse între 14 şi 16 ani, iar prejudiciul total cauzat prin aceste fapte a fost de peste 4.000 de lei.

Cu ocazia percheziţiei efectuate de poliţişti, la domiciliul uneia dintre minorele bănuită de complicitate la furt, au fost găsite o parte din bunurile sustrase.

La data de 30 mai a.c., minorul de 14 ani şi minora de 16 ani, la domiciliul căreia au fost găsite o parte din bunurile sustrase, au fost reţinuţi de poliţişti, urmând ca azi, 31 mai, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Acțiune în sistem integrat a polițiștilor și jandarmilor din Alba: Amenzi de peste 64.000 lei și sute de verificări

Ziarul Unirea

Publicat

în

Acțiune în sistem integrat a polițiștilor și jandarmilor din Alba: Amenzi de peste 64.000 lei și sute de verificări În ultimele 48 de ore, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea