Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Patronii unei agenții de turism din Alba Iulia suspectați de înșelăciune și evaziune fiscală

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

tribunalul albaLa Tribunalul Alba se judecă, marți, 8 aprilie, propunerea de arestare preventivă formulată de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, pentru Elena Mihaela Iancu și Radu Iancu, administratori ai agenției de turism Everest Travel din municipiu.

Potrivit reprezentantului Parchetului cei doi sunt cercetați pentru înșelăciune și evaziune fiscală. Procurorii suspectează că Elena Mihaela Iancu a înșelat 31 de persoane, vânzându-le pachete turistice în valoare de peste 160.000 de lei de care cumpărătorii nu au beneficiat, iar sumele încasate au fost însușite de cei doi învinuiți. De asemenea, există suspiciunea că aceștia s-au sustras de la plata obligațiilor fiscale în valoare de peste 68.000 de lei.

Elena Mihaela Iancu și Radu Iancu sunt dați în urmărire națională deoarece există date că se sustrag urmăririi penale.

UPDATE: Tribunalul Alba a admis propunerea procurorilor de arestare preventivă în lipsă, în cazul celor doi soți. Decizia nu este definitivă ea putând fi contestată în termen de 48 de ore de la luarea ei la cunoștință de către inculpații Mihaela Iancu și Radu Iancu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni” „Este nevoie de un schimb de generații în administrația județeană. Generația mea are obligația de a îngriji ce au construit părinții și bunicii noștri și de a dezvolta județul pentru generațiile viitoare. E o […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea