Pasajul din Cetate va fi răscumpărat de primăria Alba Iulia, iar pe sub Bulevardul 1 Decembrie 1918 va fi făcută o cale de acces

Pasajul din Cetate va fi răscumpărat de Primăria Alba Iulia, iar pe sub Bulevardul 1 Decembrie 1918 va fi făcută o cale de acces, a anunțat, joi, primarul Mircea Hava, în cadrul unei conferințe de presă.  

”O să răscumpărăm pasajul din Cetate. Dacă nu o să ne înțelegem la preț, vom expropria. Legea ne dă voie, este o cale de acces, ca să deschiem această circulație pe acolo pentru că pe acolo trebuia să fie făcută. Ce s-a întâmplat imediat după 1990 sunt alte lucruri. Vom răscumpăra, există un preț cu care s-a vândut acum 20 de ani, dar nu asta este marea problemă. Vom face o cale de acces, știți că acolo erau grupuri sociale, le vom repara și le facem așa cum trebuie să arate”, a spus Mircea Hava.

În zona pasajului, în prezent, există un restaurant.

Astfel, după expropriere, cetățenii și turiștii vor putea să ajungă de pe Bulevardul Transilvaniei, în Parcul Unirii, prin acest pasaj, așa cum se întâmpla în urmă cu mulți ani.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Comentarii

HH 8 februarie 2018 at 21:19

HAVA DE ACUM „RASCUMPARA” (PE BANII NOSTRI) GRESELILE LUI HAVA DE ATUNCI !!!! NU E TARE , CE PRIMAR AVEM ! POATE A ZIS SI DE „GREAUA MOSTENIRE”… !

detectivul X 9 februarie 2018 at 17:28

Intrebare e: cine a vandut spatiile respective, cu ce pret si de ce?
Parca mai exista tot asa un pasaj in Centru langa magazinul Unirea, pe spatiul caruia functioneaza acum doua pizzerii ? Cine va plati rascumpararea, ca doar din banii publici nu e corect sa se faca.
Daca va fi cautat primarul bine in conturile din strainatate, probabil ca se vor gasi bani sa se rascumpere ambele pasaje + niste parcari incapatoare in municipiu.

dolfi 8 februarie 2018 at 22:45

Nene Mircea, ar trebui sa dinamitezi toate chichinetele construite la parterele blocurilor prin tot orasul. Iar pe nenii si tantiile alea de la urbanism care au dat autorizatiile – fiindca au baut cerneala la scoala in loc sa scrie cu ea – sa-i pui sa plateasca refacerea tuturor blocurilor la starea initiala.
Ce zici? te bagi?

Saneinformam 9 februarie 2018 at 9:40

Cine a aprobat acele chichinete , lucreaza de multi ani in sectorul privat. Iar ce s-a construit mai recent, s-a facut cu aprobarea Consiliului Local din care Primarul nu face parte.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...