Partidul Forța Civică – ”absorbit” de PDL, sâmbătă, la Convenția Națională

Fuziunea prin absorbţie cu partidul Forţa Civică, a fost aprobată sâmbătă, cu două abțineri, la Convenţia Naţională a PDL, preşedintele PDL Vasile Blaga spunând reprezentanţilor FC că sunt bineveniţi în PDL, care va avea grijă de ei şi că activitatea în FC li se va considera „vechime”.

Liderul FC Mihai Răzvan Ungureanu a declarat că îşi va pune toată puterea în slujba scopului ca PDL să fie coloana vertebrală a dreptei şi la guvernare, alături de aliaţii săi.

ELIT

El a spus că ştie ce înseamnă „trădarea” şi că PDL a avut parte de nedreptate.

Trebuie plătit un preţ pentru această construcţie. Doar cei comozi, egoişti nu se află astăzi alături de PDL, PNL şi FC, doar cei care ne-au părăsit la greu nu se află aici. Să fim fericiţi că nu avem parte de astfel de prieteni.Mulţumesc astăzi că am ocazia să mă întorc şi să particip la această construcţie, iar PDL are datoria de a fi întotdeauna primul şi cel mai bun. Nucleul dur şi cinstit al dreptei politice se naşte astăzi. Împreună suntem primii, unirea face putere„, le-a spus Ungureanu delegaţilor PDL.

Liderul PDL Vasile Blaga a răspuns că membrii FC sunt bineveniţi în PDL, care are mare grijă de membrii săi.

ADEZIUNE PLUS ALBA

Fiţi bineveniţi în PDL, care are mare grijă de membrii săi. Vă veţi simţi bine în PDL, vă va fi considerată vechime în partid, vechimea în FC şi vom merge mai departe împreună în această construcţie de dreapta„, a spus Blaga.

Sursa: mediafax.ro
Foto: realitatea.net

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

1 comentariu

colonelu' gogu 26 iulie 2014 at 20:39

liderul partidului cu nume de club de fotbal din liga judeteana (fc) tov utecist MRUnguent este fostul prim ministru care isi cumpara unguente si carne de vaca kobe din banii bugetului de stat.

sa va traiasca si sa aveti parte de el cum am avut si noi parte de taierile de salarii si pensii din vremea voastra

Comentariile sunt oprite