Rămâi conectat

Politică Administrație

Partidul Forța Civică – ”absorbit” de PDL, sâmbătă, la Convenția Națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Fuziunea prin absorbţie cu partidul Forţa Civică, a fost aprobată sâmbătă, cu două abțineri, la Convenţia Naţională a PDL, preşedintele PDL Vasile Blaga spunând reprezentanţilor FC că sunt bineveniţi în PDL, care va avea grijă de ei şi că activitatea în FC li se va considera „vechime”.

Liderul FC Mihai Răzvan Ungureanu a declarat că îşi va pune toată puterea în slujba scopului ca PDL să fie coloana vertebrală a dreptei şi la guvernare, alături de aliaţii săi.

El a spus că ştie ce înseamnă „trădarea” şi că PDL a avut parte de nedreptate.

Trebuie plătit un preţ pentru această construcţie. Doar cei comozi, egoişti nu se află astăzi alături de PDL, PNL şi FC, doar cei care ne-au părăsit la greu nu se află aici. Să fim fericiţi că nu avem parte de astfel de prieteni.Mulţumesc astăzi că am ocazia să mă întorc şi să particip la această construcţie, iar PDL are datoria de a fi întotdeauna primul şi cel mai bun. Nucleul dur şi cinstit al dreptei politice se naşte astăzi. Împreună suntem primii, unirea face putere„, le-a spus Ungureanu delegaţilor PDL.

Liderul PDL Vasile Blaga a răspuns că membrii FC sunt bineveniţi în PDL, care are mare grijă de membrii săi.

Fiţi bineveniţi în PDL, care are mare grijă de membrii săi. Vă veţi simţi bine în PDL, vă va fi considerată vechime în partid, vechimea în FC şi vom merge mai departe împreună în această construcţie de dreapta„, a spus Blaga.

Sursa: mediafax.ro
Foto: realitatea.net


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

USR Mirăslău: Tünde-Renata Giurgiu, o viziune de succes pentru Primăria Mirăslău!

Unirea Ziarul

Publicat

în

USR Mirăslău: Tünde-Renata Giurgiu, o viziune de succes pentru Primăria Mirăslău! USR Mirăslău are plăcerea de a anunța candidatura, pentru funcția de primar al comunei Mirăslău, a președintei filialei USR, Tünde-Renata Giurgiu. Aleasă cu o majoritate covârșitoare de voturi, în cadrul Adunării Generale a filialei, Renata este candidatul ideal, având o viziune clară și inovatoare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea