Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Politică Administrație

Parlamentarii de Alba la raport: Alexandru Pereș – senator

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

*Alexandru Pereș a devenit senator în Colegiul Nr. 2 (Sebeș-Blaj-Aiud-Ocna Mureş), reprezentând PDL; a obținut 15.832 de voturi din totalul de 47.209 voturi valabil exprimate

La 15 luni de când aleșii județului Alba și-au ocupat locurile din Parlament ziarulunirea.ro a întocmit un bilanț al activității pe care aceștia au desfășurat-o. Dacă senatorul dumneavoastră a luat atitudine sau a fost mai greu de urnit, dacă se poate lăuda cu o activitate prolifică în legislativul țării, dar și cum a fost răsplătit de Statul Român pentru această activitate, veți afla în rândurile următoare.

ALEXANDRU PEREȘ a devenit senator în colegiul uninominal nr. 2 (Sebeș-Blaj-Aiud-Ocna Mureş), reprezentând PDL, după ce a obținut 15.832 de voturi din totalul de 47.209 voturi valabil exprimate.

Face parte din Grupul parlamentar al Partidului Democrat Liberal, este secretar al Biroului Permanent al Senatului și membru al Comisiei pentru agricultură, silvicultură şi dezvoltare rurală.  Face parte din Grupul parlamentar de prietenie cu Africa de Sud.

*Activitatea parlamentara în cifre:

În cele 15 luni de mandat Alexandru Pereș a luat cuvântul în plen de 174 de ori, a avut 16 declarații politice, 73 de întrebări, 16 interpelări și 20 de interpelări adresate primului ministru. A inițiat, alături de alți colegi, 18 propuneri legislative.

Nu există date publice oficiale privind prezența sa la vot.

*Indemnizații și cheltuieli cu birourile parlamentare din județ

Senatorul Alexandru Pereș a încasat, în perioada decembrie 2012 – ianuarie 2014, sub formă de indemnizație, o sumă totală de 75.110 lei iar pentru cheltuielile cu birourile parlamentare i-a fost decontată o sumă totală de 137.538 de lei (din care 80.681 de lei cheltuieli cu personalul, 60.599 de lei cheltuieli cu bunuri și servicii și 1.289 de lei chirie).

NOTĂ: Textul de mai sus a fost întocmit pe baza informațiilor publicate pe site-ul Senatului României.

CITEȘTE ȘI:

Parlamentarii de Alba la raport: Teodor Atanasiu – senator

Parlamentarii de Alba la raport: Călin Potor – deputat

Parlamentarii de Alba la raport: Clement Negruț – deputat

Parlamentarii de Alba la raport: Dan Coriolan Simedru – deputat

Parlamentarii de Alba la raport: Cornel Comșa – deputat

Parlamentarii de Alba la raport: Ioan Dîrzu – deputat


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Publicitate electorală | Corneliu Mureșan, apel public către Ion Dumitrel: Respectați cetățenii județului, suspendați-vă din funcție și nu mai folosiți resursele publice în campanie!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan, apel public către Ion Dumitrel: Respectați cetățenii județului, suspendați-vă din funcție și nu mai folosiți resursele publice în campanie! A trecut deja o săptămână de campanie, iar actualul președinte al Consiliului Județean Alba este, de dimineața până seara, în campanie. Dorind să dea dovadă de vitalitate electorală, domnul Dumitrel își suprapune campania peste […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea