Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Parc fotovoltaic cu peste 2.100 de panouri, la Vinerea: Primăria Cugir a primit avizul de mediu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Parc fotovoltaic cu peste 2.100 de panouri, la Vinerea: Primăria Cugir a primit avizul de mediu

Primăria Cugir a primit avizul de mediu pentru construirea unui parc fotovoltaic la Vinerea. Parcul fotovoltaic ar urma să fie realizat în extravilanul localității Vinerea, pe o pășune, pe o suprafață de aproximativ 10 hectare.

Investiţia propune realizarea unui parc fotovoltaic care va utiliza energia solară pentru producerea energiei electrice. Terenul pe care se va amenaja investiția este un teren cu destinația conform PUG de pășune și are o suprafață de 94.4054 mp. Sistemul fotovoltaic propus va avea o putere instalată de 1 MW și va fi compus din: 2.160 panouri fotovoltaice, invertoare trifazate și cabluri electrice.

Investiția are drept scop dezvoltarea infrastructurii de producere a energiei electrice prin surse regenerabile la nivelul orașului Cugir, prin achiziționarea și montarea unui număr de 2.160 de panouri fotovoltaice.

Parcul fotovoltaic va consta din structuri metalice încastrate în fundații izolate din beton, organizate pe rânduri cu o proiecție la sol de circa 4 metri și distanța între rânduri de circa 5 metri. Pe structurile metalice se vor monta panouri fotovoltaice cu aria de circa 2 metri pătrați.

Valoarea totală a investiției preconizate este de peste 8 milioane de lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea