Rămâi conectat

Curier Județean

Pagube de 120.000 de lei în urma incendiului de la Târsa, care a lăsat în beznă 5 localități din Apuseni. Au ars un adăpost pentru animale, o bucătărie de vară și un atelier de tâmplărie

Ziarul Unirea

Publicat

în

În urma incendiului izbucnit, marți seara, în gospodăria unui localnic din satul Târsa, comuna Avram Iancu, s-au înregistrat pagube estimate la valoarea de aproximativ 120.000 de lei. Potrivit ISU Alba, au ars adăpostul pentru animale și anexele (magazie șopron, bucătăria de vară, atelier tâmplărie din lemn) pe o suprafață de aproximativ 120 m2  cu învelitoare din tablă.

Nu au fost persoane rănite, însă, având în vedere că anexele gospodărești erau amplasate sub rețeaua de 110kw, a fost necesară întreruperea alimentării cu curent electric în 5 localități din Apuseni.

Citiți și Mai multe localități din Apuseni au rămas fără curent, din cauza incendiului de la Târsa. Alimentarea a fost întreruptă de Electrica, pentru a înlătura orice pericol

Comunicat ISU Alba: Stația de Pompieri Cîmpeni a intervenit marți, la ora 21:00, în loc. Tîrsa, comuna Avram Iancu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă a unei case de locuit, proprietatea lui L.M.M.

Pompierii militari au acționat cu două autospeciale complexe de intervenție și o ambulanță SMURD, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Avram Iancu.

Ca urmare a acestui incendiu, au ars adăpostul pentru animale și anexele (magazie șopron, bucătăria de vară, atelier tâmplărie din lemn) pe o suprafață de aproximativ 120 m2  cu învelitoare din tablă.

Din cauza amplasării anexelor gospodărești sub rețeaua de 110kw a fost necesară intervenția echipei Electrica S.A. care a oprit alimentarea cu energie electrică. Au fost afectate parțial orașul Cîmpeni și comuna Sohodol și total comunele Vidra, Avram Iancu și Gîrda de Sus, aproximativ 496 abonați.

Cauza probabilă a acestui incendiu  – jar sau scântei căzut din sistemele de încălzit.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia, printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România: Pe ce loc se situează

Ziarul Unirea

Publicat

în

Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia, printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România: Pe ce loc se situează Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia se situează printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România, fiind al 6-lea cel mai frumos parc dendrologic din țară. Luna aprilie este momentul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea