Rămâi conectat

Politică Administrație

(P) Românii merită mai mult decât le-a oferit PNL și Guvernul Zero!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Proiectul PSD de eliminare a celor 102 taxe, care ar fi trebuit să reducă din birocrația cu care se confruntă zi de zi românii, nu a fost pe placul președintelui Iohannis. El a contestat legea la Curtea Constituțională, iar prin declarația sa nu a pierdut ocazia de a-i mai umili o dată pe români.

suciuPreședintele și-a motivat gestul prin faptul că eliminarea celor 102 taxe ar da foarte prost la popor, acuzându-i pe parlamentari că vor să schimbe peste noapte arhitectura taxelor. În opinia sa, proiectul PSD nu dă bine nici pentru antreprenori. Singurul lucru la care nu s-a gândit președintele e acela că măsura e una binevenită pentru românii de rând! Dacă ar fi făcut asta ne-ar fi demonstrat că e președintele tuturor românilor!

E limpede că decizia PSD de a nu mai aștepta ca marea debirocratizare anunţată cu surle şi trâmbiţe de tehnocraţi să fie înfăptuită i-a luat prin surprindere pe cei din Guvernul Zero și deopotrivă pe președinte, care plângea de mila unui posibil investitor ce ar vrea să vină la noi și s-ar încurca în aceeași arhitectură, cea a taxelor. Așa că nu a mai avut timp președintele să se gândească la românii de rând și a început să împartă sfaturi. Pentru cine, numai el știe, sau poate nu…

Ne-am lămurit de ceea ce știe să facă așa-zisul guvern de tehnocrați, mai bine spus de ceea ce nu știe. Zero proiecte, incompetență, zero fonduri europene, iar perioada în care s-a aflat în fruntea țării nu a însemnat altceva decât o mare pierdere pentru țară și pentru români! Și acum, când unele taxe sunt mai mici decât cheltuielile pe care le face sistemul, Iohannis închide ochii, sfidându-i fără niciun regret pe români.

Poate era mai bine dacă se așeza alături de români la una dintre cozile la care ei așteaptă ore întregi pentru a-și plăti una dintre taxele aflate pe lista celor ce ar fi trebuit să fie eliminate! Așa ar fi înțeles ceea ce vor oamenii de rând, și-ar fi dat seama că trebuie să fie președintele tuturor românilor și că această lege este foarte necesară! E clar că motivul pentru care președintele a trimis legea PSD la Curtea Constituțională este unul exclusiv politic! Atât Iohannis, cât și Cioloș, nu s-au gândit nicidecum la cum va da la popor gestul lor, ci la imaginea lor de pe scena politică, o imagine care nu trebuie să fie câtuși de puțin șifonată. Asta pentru că vin alegerile și trebuie să-i mai amăgească o dată pe români, să curgă promisiunile, dar și loviturile sub centură aplicate partidelor, dar și românilor. Parcă președintele seamănă tot mai mult cu un altul, jucător, și folosește orice ocazie pentru a se implica în competiția electorală, la fel cum făcea și Băsescu!

Cum să mai vadă tehnocrații și președintele Iohannis potențialul uriaș al țării, zonele în care sărăcia macină viața românilor, ce trăiesc de la o lună la alta! Noi le spunem românilor că merită să creadă în viitorul lor aici, acasă! După un an pierdut de așa-zișii tehnocrați, PSD vrea să readucă România pe un trend ascendent, pentru că românii merită mai mult decât le-a oferit PNL și Guvernul Zero! Credeți în România, pentru că merită să aveți o viață mai bună acasă!

Cornel SUCIU, candidat PSD la Camera Deputaților

Comandat de PSD Alba/Executat de SC Unirea Pres SRL/ Cod unic mandatar financiar: 11160007

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea