Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

(P) Petrean Gheorghe Iustin: ”Iubiți România în fiecare zi!”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

petrean-iustin

Mă numesc Petrean Gheorghe Iustin, sunt un tânăr ambiţios, de 28 de ani, iar de loc sunt din Galda de Jos. Am terminat Liceul teoretic Teiuş, profilul matematică-informatică, urmând studiile Facultăţii de Drept, fiind licenţiat ca jurist. În momentul de faţă sunt consilier local, iar din ziua alegerilor și căsătorit.

Anul acesta am intrat în politică fiindcă m-am săturat să stau pe bancă şi să aştept ca cineva să schimbe România. Vedem în politică aceleaşi feţe de 26 de ani, care, culmea, ne promit aceleaşi lucruri, dar uitându-ne la nivelul de trai, realizăm că am fost minţiţi. Politicianul din ziua de azi  face treabă doar în campanie, vedem exemple în tot judeţul, primari care doar acum îşi dau seama că trebuie asfaltat, măturat şi aranjat, dar aceste metehne trebuie să înceteze.

Schimbarea începe de la fiecare în parte, iar primul lucru pentru a porni schimbarea este prezentarea la vot. Majoritatea celor care nu votează sunt scârbiţi de clasa politică, tocmai de aceea IEŞI LA VOT şi măcar încearcă să schimbi sistemul, eventual dă o şansă noilor politicieni pentru a demonstra ce pot. Trebuie să luăm atitudine şi să punem mâna să facem treabă, să ne implicăm.

Politicienii actuali îşi doresc ca noi să stăm pasivi, marile partide având electoratul lor, care oricum votează, iar ei în continuare să rămână la conducere, storcând România de bani.

Am decis să înfrunt sistemul, deşi unii îmi zic că mă lupt cu morile de vânt, dar sângele de ROMÂN mă împinge în continuare să lupt şi am încrederea că România poate arăta mai bine, că oamenii pot duce o viaţă identică cu a nemţilor.

Nu mai pot sta indiferent când văd mii de oameni care mor cu zile în spitale, politicieni care la fiecare 4 ani ne promit că le modernizează, bătrâni care duc o viață grea iar pensia toată o dau medicamente.

Nu trebuie făcute multe lucruri, după părerea mea, trebuie doar să oprim furatul, iar investiţiile să se facă la preţul corect.

Problema în România este că de 26 de ani vedem aceleaşi partide care se perindă la conducere, mutând doar ciolanul de la un partid la altul. Partidul Mişcarea Populară este un partid nou, care doreşte să schimbe România şi clasa politică, un partid care m-a sprijinit în lupta contra neregulilor găsite în comuna Galda de Jos, unde sunt consilier.

Mă consider un politician cu coloană vertebrală, cinstit și modest, pentru care cuvântul dat cântăreşte mai mult ca o foaie semnată, având o familie modestă şi, la fel, cinstită. Provenind dintr-o familie modestă, cunosc foarte bine problemele zilnice, birocraţia, nedreptăţile şi neajunsurile vieţii de la ţară, de aceea lupt ca generaţiile viitoare să  nu mai fie nevoite să trăiască la fel. Ca și candidat la funcţia de deputat, sunt pe poziţia 3 pe lista PMP Alba, fiind primul cetăţean al comunei Galda de Jos care candidează la o asemenea funcţie înaltă. De aceea mă simt onorat şi vă promit că o să îmi dau tot interesul ca tineretul să rămână acasă, la noi, în ţară, și să  iniţiez proiecte reale de dezvoltare a satului românesc.

Fiindcă mă consider altfel de politician, NU o să vă umplu rubrica cu promisiuni pe care nu le pot respecta, fiindcă la rândul meu, sunt sătul, dar vă promit două lucruri: o să lupt din toate puterile  ca nivelul de trai din România să crească  şi pentru oprirea hoţiei din România. Partidul Mişcarea Populară merită o şansă pentru a arăta românilor că NU toţi politicienii sunt la fel.

În încheiere, vă rog să ieşiţi pe 11 decembrie la vot, indiferent de alegerea politică, deoarece  neprezentarea este exact ceea ce doresc marile partide.

Vă mulţumesc tuturor pentru susţinere şi nu uitaţi să IUBIŢI ROMÂNIA ÎN FIECARE ZI!

Publicat de SC Unirea Pres SRL la comanda PMP Alba; Cod mandatar financiar PMP Alba 11160002

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lucrări de modernizare la două străzi din comuna Horea: Licitația de aproape 9 milioane de lei, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Lucrări de modernizare la două străzi din comuna Horea: Licitația de aproape 9 milioane de lei, lansată în SEAP Primăria comunei Horea a lansat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, proiectul care dorește modernizarea a peste 5 kilometrii de drum. Este vorba despre strada Bisericii și drumul vicinal Horea – Teiu – Preluca. Aproximativ 4,5 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea