Rămâi conectat

Politică Administrație

(P) Medicul chirurg Radu Vieru, scrisoare de susținere pentru Mircea Trifu: Alba Iulia are nevoie de un om cu viziunea si energia ta

Publicat

în

Medicul chirurg Radu Vieru, care profesează în Arabia Saudită, a publicat o scrisoare de susținere a lui Mircea Trifu, candidat independent la Primăria municipiului Alba Iulia. Vieru l-a felicitat pentru decizia luată și a arătat că este, sufletește, alături de el.

Radu Vieru medic chirurgScrisoarea lui Radu Vieru:

„BRAVO MIRCEA! Felicitari pentru hotararea luata. Desi sunt departe, sunt cu tot sufletul alaturi de tine. Acum 6 ani porneam un proiect politic pe care il doream cu bataie lunga. Unul dintre oamenii pe care i-am cunoscut cu acea ocazie a fost Mircea Trifu.

Elit - Gustul Desăvârșit

Dupa ce ne-am cunoscut mai bine, aveam sa devenim  prieteni foarte apropiati. Inteligenta sclipitoare, dar mai ales determinarea si tenacitatea lui Mircea Trifu mi-au dat incredere si puterea de a merge mai departe. Chiar daca din punct de vedere politic proiectul nostru nu a mai continuat si viata m-a purtat departe de Alba Iulia si de Romania, ma bucur ca Mircea nu a renuntat. Ii admir perseverenta si pot asigura alegatorii din Alba Iulia de sinceritatea si bunele lui intentii. In primul rand Mircea Trifu este un mare patriot. Iubeste Romania si pot spune ca iubeste organic Alba Iulia. Este atasat de fiecare particica din orasul lui si de imprejurimi.

Pe de alta parte Mircea Trifu este un vizionar. Mintea lui gandeste proiecte  si doreste sa duca orasul in care traieste spre noi directii de dezvoltare si prosperitate. Prin tot ce a facut pana acum a demonstrate acest lucru. Cartierul Orizont cred ca este unul dintre putinele cartiere din Alba Iulia sistematizat complet, cu toate utilitatile rezolvate inainte ca prima familie sa fie mutata in noua zona rezidentiala. Mircea a fost prin natura meseriei si a afacerii pe care a dezvoltat-o tot timpul in mijlocul oamenilor si foarte aproape de problemele curente pe care fiecare cetatean vrand nevrand le intalneste in viata de zi cu zi: probleme de administratie locala, taxe, credite bancare, amenajari, constructii, primesti de la el cel mai clare  raspunsuri la orice intrebare. Ii admir perseverenta si puterea axtraordinara de munca. La orice ora din zi sau din noapte, chiar si in cel mai adanc ceas al noptii, Mircea raspundea la telefon gata sa te ajute. Si nu de putine ori obisnuia sa sune in toiul noptii pentru a impartasi o idee noua de care era foarte entuziasmat. De multe ori ma intrebam daca doarme vreodata.

Mircea este un om curajos. Inca de la o varsta frageda a demonstrate lucrul acesta. In zilele tulburi ale Revolutiei din decembrie 1989 a fost prezent in strada in ciuda sfaturilor disperate ale parintilor ingrijorati. S-a luptat cu curaj si determinare pentru fiecare proiect in care a fost implicat fara sa faca compromisuri si fara a lasa loc  de alte interpretari. Curajul lui se vede cel mai bine acum, cand s-a aruncat singur in aceasta lupta electorala, in momentele astea in care Romania si romanii inca isi cauta cu disperare identitatea si viitorul confiscate atat de brutal inca din primii ani dupa 1989 de clica neo-comunista; acesti oameni practic au tinut Romania pe loc prin furt si coruptie si au inghetat viitorul catorva generatii de tineri romani.

Inca odata, BRAVO MIRCEA. Sunt alaturi de tine cu tot sufletul, te sustin si sper sa fii un exemplu pentru tinerii care sunt inca nehotarati si aleg sa comenteze de pe margine in loc sa se implice. Este usor sa comentezi expert din afara dar poti demonstra ceva doar daca te arunci in lupta. Asta face diferenta dintre curaj si lasitate. Iti multumesc inca odata pentru tot sprijinul pe care mi l-ai oferit neconditionat atunci cand am avut nevoie.  Sunt onorat sa fiu prietenul tau si iti urez success. Desi departe te asigur ca sufleteste sunt foarte aproape de tine. Administratia din Alba Iulia are nevoie de un om cu viziunea si energia ta!”

___

Mircea Marian Trifu-Publicitate electorala
Cod unic de identificare 24160366
La comanda lui Mircea Marian Trifu
Publicat de SC Unirea Pres SRL, editor ziarulunirea.ro

 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Politică Administrație

COMUNICAT DE PRESĂ| Beniamin Todosiu, deputat USR: „USR continuă lupta!”

Publicat

în

COMUNICAT DE PRESĂ| Beniamin Todosiu, deputat USR: „USR continuă lupta!”

În acest weekend a avut loc o întâlnire a membrilor USR la malul Mării Negre, unde au fost prezenți parlamentari, primari, președinți de filiale județene și aleși locali.

„Concluzia acestei întâlniri este una clară: vom continua lupta și nu o să renunțăm, chiar dacă ne luptăm cu un guvern format din PNL și PSD. Am intrat în politică cu scopul de a schimba România, de a reforma instituțiile statului și de a apăra interesele cetățeanului când vine vorba de risipa banului public.

Elit - Gustul Desăvârșit

Politica este un maraton, am plecat în 2016 o mâna de oameni, iar acum suntem prezenți în toată țara, avem primari care guvernează local și o fac foarte bine. Primarii USR au de guvernat local pentru aproximativ 1,7 milioane de români și au datoria de a face o comunitate mai bună pentru aceștia. Putem vorbi de rezultate vizibile în aceste administrații, primăriile sunt deschise cetățenilor, banul public este cheltuit responsabil și transparent, se urmăresc investițiile pentru îmbunătățirea vieții cetățeanului și nu pentru firmele de partid.

În 2020 am reușit să ne dublăm numărul de parlamentari USR și acest lucru ne obligă să sesizăm derapajele coaliției sărăciei formate din PNL și PSD. Totodată, avem datoria de a lupta ca pensiile speciale să fie eliminate, chiar dacă PSD și PNL se opun acestui lucru.

În 2024, USR va fi o adevarată forță politică liberală, reformatoare și proeuropeană!

USR va continua lupta!”, declară deputatul USR de Alba, Beniamin Todosiu.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Politică Administrație

Comunicat de presă| Radu Cristian, PSD Alba: „PSD – alături de cei mulți! Peste 3 milioane de oameni vor primi vouchere pentru alimente”

Publicat

în

Comunicat de presă| Radu Cristian, PSD Alba: „PSD – alături de cei mulți! Peste 3 milioane de oameni vor primi vouchere pentru alimente”

PSD vine din nou cu măsuri concrete în beneficiul celor cu venituri reduse! Proiectul PSD privind acordarea voucherelor pentru alimente se implementează în ritm accelerat. Recent s-au semnat contractele pentru tipărirea voucherelor, iar Poșta Română a fost desemnată pentru a le distribui. Peste 3 milioane de persoane, din categorii vulnerabile, vor primi un ajutor de 250 de lei, odată la două luni, timp de un an și jumătate.

Beneficiarii proiectului vouchere pentru alimente sunt:

Elit - Gustul Desăvârșit

– pensionarii cu venituri nete lunare mai mici sau egale cu 1.500 lei;
– persoanele încadrate în grad de handicap grav, accentuat sau mediu, cu venituri nete lunare proprii mai mici sau egale cu 1.500 lei;
– familiile cu cel puțin 2 copii în întreținere cu venituri nete lunare pe membru de familie mai mici sau egale cu 600 lei;
– familiile monoparentale cu venituri nete lunare pe membru de familie mai mici sau egale cu 600 lei;
– familiile care au stabilit dreptul la ajutorul social oferit de stat;
– persoanelor fără adăpost.

Jumătate din cele 3,1 miliarde de lei, necesare pentru voucherele de alimente, vor veni din fonduri europene.

Încă o dată realitatea îi contrazice pe cei de la USR care susțineau despre acest program că „este doar un powerpoint” care nu va fi acceptat de Comisia Europeană. PSD este alături de cei mulți, care au nevoie în această perioadă de sprijin concret!

Purtător de cuvânt PSD Alba,
Radu Cristian


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Politică Administrație

Comunicat de presă| Radu Tuhuț, deputat PSD de Alba: „România, alături de Republica Moldova! Frații noștri de peste Prut merită mai mult!”

Publicat

în

Radu Tuhuț, deputat PSD de Alba: „România, alături de Republica Moldova! Frații noștri de peste Prut merită mai mult!”

Am participat, în aceste zile, alături de o delegație din România, la întâlniri oficiale dar cordiale cu președintele Parlamentului din Republica Moldova, Igor Grosu, președintele comisiei de administrație publica și amenajarea teritoriului, Larisa Voloh, secretarul general al Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării, Lidia Dabija și secretarul general adjunct al guvernului, Svetlana Țurcanu.

Cu această ocazie, a fost semnat un acord de cooperare între comisiile parlamentare permanente ale Parlamentului Republicii Moldova și a Camerei Deputaților din Parlamentul României. Documentul a fost semnat de către președinții comisiilor de administrație publică și amenajarea teritoriului (din care fac parte), mai exact de către parlamentarii Simona Bucura Oprescu  și Larisa Voloh

Între altele, acordul prevede că cele două state vor pleda pentru modernizarea administrației publice, vor coopera în vederea îmbunătățirii cadrului normativ și celui de reglementare vizând organizarea și funcționarea administrației publice, planificarea spațială și dezvoltarea regională. De asemenea, România și Moldova vor sprijini colaborarea și vor contribui la stabilirea relațiilor de fraternitate între colectivitățile noastre locale. Nu în ultimul rând, vom sprijini realizarea prevederilor Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană cu referire la administrația publică ce are ca finalitate ajustarea sistemului administrativ din Republica Moldova la Spațiul Administrativ European.

Elit - Gustul Desăvârșit

Îmi reiterez, cu această ocazie, susținerea necondiționată pentru parcursul european al Republicii Moldova, pentru continuarea reformei administrative și, nu în ultimul rând, a efortului nostru comun pentru asigurarea securității regiunii și sprijinirii refugiaților ucraineni.

Oamenii din Republica Moldova sunt frații noștri de peste Prut! Avem același idealuri și credințe, vorbim aceeași limbă, iar inimile noastre bat la fel. Doar uniți, împreună, putem fi mai puternici!


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare