Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

(P) Medicul chirurg Radu Vieru, scrisoare de susținere pentru Mircea Trifu: Alba Iulia are nevoie de un om cu viziunea si energia ta

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Medicul chirurg Radu Vieru, care profesează în Arabia Saudită, a publicat o scrisoare de susținere a lui Mircea Trifu, candidat independent la Primăria municipiului Alba Iulia. Vieru l-a felicitat pentru decizia luată și a arătat că este, sufletește, alături de el.

Radu Vieru medic chirurgScrisoarea lui Radu Vieru:

„BRAVO MIRCEA! Felicitari pentru hotararea luata. Desi sunt departe, sunt cu tot sufletul alaturi de tine. Acum 6 ani porneam un proiect politic pe care il doream cu bataie lunga. Unul dintre oamenii pe care i-am cunoscut cu acea ocazie a fost Mircea Trifu.

Dupa ce ne-am cunoscut mai bine, aveam sa devenim  prieteni foarte apropiati. Inteligenta sclipitoare, dar mai ales determinarea si tenacitatea lui Mircea Trifu mi-au dat incredere si puterea de a merge mai departe. Chiar daca din punct de vedere politic proiectul nostru nu a mai continuat si viata m-a purtat departe de Alba Iulia si de Romania, ma bucur ca Mircea nu a renuntat. Ii admir perseverenta si pot asigura alegatorii din Alba Iulia de sinceritatea si bunele lui intentii. In primul rand Mircea Trifu este un mare patriot. Iubeste Romania si pot spune ca iubeste organic Alba Iulia. Este atasat de fiecare particica din orasul lui si de imprejurimi.

Pe de alta parte Mircea Trifu este un vizionar. Mintea lui gandeste proiecte  si doreste sa duca orasul in care traieste spre noi directii de dezvoltare si prosperitate. Prin tot ce a facut pana acum a demonstrate acest lucru. Cartierul Orizont cred ca este unul dintre putinele cartiere din Alba Iulia sistematizat complet, cu toate utilitatile rezolvate inainte ca prima familie sa fie mutata in noua zona rezidentiala. Mircea a fost prin natura meseriei si a afacerii pe care a dezvoltat-o tot timpul in mijlocul oamenilor si foarte aproape de problemele curente pe care fiecare cetatean vrand nevrand le intalneste in viata de zi cu zi: probleme de administratie locala, taxe, credite bancare, amenajari, constructii, primesti de la el cel mai clare  raspunsuri la orice intrebare. Ii admir perseverenta si puterea axtraordinara de munca. La orice ora din zi sau din noapte, chiar si in cel mai adanc ceas al noptii, Mircea raspundea la telefon gata sa te ajute. Si nu de putine ori obisnuia sa sune in toiul noptii pentru a impartasi o idee noua de care era foarte entuziasmat. De multe ori ma intrebam daca doarme vreodata.

Mircea este un om curajos. Inca de la o varsta frageda a demonstrate lucrul acesta. In zilele tulburi ale Revolutiei din decembrie 1989 a fost prezent in strada in ciuda sfaturilor disperate ale parintilor ingrijorati. S-a luptat cu curaj si determinare pentru fiecare proiect in care a fost implicat fara sa faca compromisuri si fara a lasa loc  de alte interpretari. Curajul lui se vede cel mai bine acum, cand s-a aruncat singur in aceasta lupta electorala, in momentele astea in care Romania si romanii inca isi cauta cu disperare identitatea si viitorul confiscate atat de brutal inca din primii ani dupa 1989 de clica neo-comunista; acesti oameni practic au tinut Romania pe loc prin furt si coruptie si au inghetat viitorul catorva generatii de tineri romani.

Inca odata, BRAVO MIRCEA. Sunt alaturi de tine cu tot sufletul, te sustin si sper sa fii un exemplu pentru tinerii care sunt inca nehotarati si aleg sa comenteze de pe margine in loc sa se implice. Este usor sa comentezi expert din afara dar poti demonstra ceva doar daca te arunci in lupta. Asta face diferenta dintre curaj si lasitate. Iti multumesc inca odata pentru tot sprijinul pe care mi l-ai oferit neconditionat atunci cand am avut nevoie.  Sunt onorat sa fiu prietenul tau si iti urez success. Desi departe te asigur ca sufleteste sunt foarte aproape de tine. Administratia din Alba Iulia are nevoie de un om cu viziunea si energia ta!”

___

Mircea Marian Trifu-Publicitate electorala
Cod unic de identificare 24160366
La comanda lui Mircea Marian Trifu
Publicat de SC Unirea Pres SRL, editor ziarulunirea.ro

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Imobilul școlii din localitatea Henig se transformă în capelă și centru de cateheză: Licitația de peste 1 milion de lei, lansată pe SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Imobilul școlii din localitatea Henig se transformă în capelă și centru de cateheză: Licitația de peste 1 milion de lei, lansată pe SEAP Primăria comunei Berghin a scos la licitație pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice schimbarea imobilului școlii din localitatea Henig în capelă și centru de cateheză. Licitația are o valoare de peste 1,1 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea