Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

(P) Mecatronics Alba Iulia oferă 6 modele FORD la RABLA 2019. Printre acestea se află EcoSport, dar şi un model hibrid

Andreea Ștefan

Publicat

în

Programul Rabla, desfăşurat cu succes în ultimii ani, se pregăteşte să înceapă în 2019. MECATRONICS SA, dealer Ford, a început preînscrierile în programul RABLA 2019. Cu multe reduceri și prețuri promoționale. Astfel, vă așteptăm pentru mai multe detalii la showroom din str. Livezii nr. 37. Valoarea primei de casare este de 6.500 de lei, iar Mecatronics are oferte speciale pentru clienţii care apelează la el.

Ford KA+ 8.850 de euro  TVA inclus

„Mare, dar la un preţ mic” este sloganul modelului Ford KA+. Acesta este oferit în nivelul de dotare Essential cu motor 1.2l 70 CP, şi beneficiezi de Radio, Bluetooth, Aer condiţionat manual, Device dock şi USB.

Ford Fiesta porneşte de la 9.990 de euro TVA inclus

Ford Fiesta în echiparea Trend, 5 uşi cu motor 1.1l 85 CP, cutie manuală 5 trepte. În plus, în cadrul ofertei speciale beneficiezi, şi de dotări opţionale suplimentare: aer condiţionat manual, Radio, sistem SYNC 2.5 cu Bluetooth, conexiune 3xUSB, touchscreen de 4.2 inci, Audio SWC, 6 difuzoare şi My Ford dock.

Ford Ecosport – 12.800 de euro TVA inclus

Ford Ecosport Trend, cu motor 1.0l 100CP, cutie manuală 6 trepte cu dotări standard cum ar fi Sistemul de control electronic al stabilităţii şi cel de control al tracţiunii, sistemul de monitorizare a presiunii din pneuri și cel de asistenţă la pornirea din rampă. În plus, în cadrul ofertei speciale beneficiezi, în acest preţ, și de dotări opţionale suplimentare: bare plafon negre, oglinzi rabatabile electric, aer condiţionat automat, sistem SYNC 2.5 cu ecran tactil de 8 inci şi sistem de sonorizare cu 6 difuzoare.

Ford Focus Trend Edition  – 14.950 de euro  TVA inclus

Ford Focus Trend Edition, 5 uși cu motor   1.0l 125 CP, transmisie manuală 6 trepte. Beneficiezi în acest preț de dotări opționale suplimentare: SYNC 2.5, display  8″; aer condiționat automat cu reglare în 2 zone; keyless entry; oglinzi pliabile electric; senzor de ploaie; oglinda electrocromă; jante aliaj 16”; control și sistem de asistență în caz de urgență (112).

Ford Kuga Trend  – 18.088 euro  TVA inclus

Ford Kuga Trend 1.5 EcoBoost 120 CP, cutie manuală 6 trepte și pachet opțional Trend, beneficiezi în acest preț de dotări opționale suplimentare jante aliaj 17”; aer condiționat automat cu reglare separată stânga/dreapta; SYNC Gen 3 cu Sistem de asistență în caz de urgență (112); Radio CD cu MP3, ecran tactil 8″, display central, 6 difuzoare,  comenzi audio pe volan, BlueTooth/Voice control (limba engleza), USB.E practic, dar rafinat. Puternic și cu un design modern. Inteligent și cât se poate de impunator. Ce-ți poți dori mai mult de la un SUV?

Ford Mondeo HEV  – 24.700 de euro TVA inclus.

Cu o putere totală de 187 CP, Mondeo Hybrid cu 4 uși e echipat cu un motor de 2 litri benzină „asortat” cu două motoare electrice. În plus, în cadrul ofertei speciale prin Programul Rabla, beneficiezi de: faruri adaptive cu LED / stingere automată cu senzori de lumină și senzor de ploaie, Keyless entry/start şi lumină ambientală (Multi-Color).

 

Programul Rabla 2019, desfăşurat de Administraţia Fondului pentru Mediu şi finanţat din Fondul pentru Mediu, va debuta în perioada următoare. Data exactă nu este cunoscută deoarece bugetul de stat nu a fost aprobat încă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Revoluție în climatizare: Membrane vegetale care înlocuiesc aerul condiționat fără impact negativ asupra mediului

Bera Larisa

Publicat

în

Revoluție în climatizare: Membrane vegetale care înlocuiesc aerul condiționat fără impact negativ asupra mediului A fost descoperită o nouă tehnologie care ar putea înlocui aerul condiționat și anume membrane de origine vegetală care se răcesc în contact cu soarele, fără a avea efecte adverse și protejând mediul. Citește și: Descoperiri remarcabile făcute în studiul plantelor: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea