Rămâi conectat

Politică Administrație

(P) Klaus Iohannis – candidatul lucrului prost făcut

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pe zi ce trece ne dăm seama tot mai bine că zicala ”Dacă tăceai filosof rămâneai” i se potrivește de minune ”politrucului” care aspiră la funcția de președinte. A arătat de curând că nu cunoaște Constituția, nu știe cât este salariul minim pe economie, nu are un plan de dezvoltare al țării, dar spune că reduce TVA-ul, alocă bani pentru Sănătate, Educație, fără să precizeze sursa veniturilor, iar dacă va ajunge să facă ceea ce spune, România ar intra în procedura de deficit bugetar excesiv.

Cu experiență politică doar în administrația locală, candidatul ”dreptei” visează direct la cea mai înaltă funcție din stat. E ca și cum ai învăța un elev doar primele și ultimele litere ale alfabetului, iar apoi te miri cum de nu știe să citească. Iohannis nu are experiență pentru funcția de președinte al României, el fiind doar un primar al Sibiului, oraș care este mai mic decât orice sector al Capitalei. Situația României este de așa natură încât cetățenii nu au nevoie de un șef de stat care să vină în practică la Cotroceni, ci de o persoană cu experiență politică și profesională. Mai grav, acesta a demonstrat că nu știe care sunt atribuțiile unui șef de stat, fiind calat pe politici economice, la fel ca Traian Băsescu și nu poate fi un președinte care să conducă altfel, deoarece este înconjurat de oamenii guvernului Boc, cei care au tăiat pensiile, care au scăzut salariile și care au fost vehement criticați de liberali pentru proasta guvernare.

Situația este cu atât mai penibilă întrucât Udrea cu Iohannis au un fragment identic în programul prezidențial, ceea ce ne face să credem că băsiștii sunt cei care-i conduc campana lui Iohannis. Ce este și mai interesant, Iohannis vorbeşte de statul de drept, de combaterea corupţiei, dar tace mâlc în faţa încălcărilor constituționale ale lui Traian Băsescu.

Liberalii adevărați nu și-ar risipi votul pentru Klaus Werner Iohannis, un candidat care nu are nimic în comun cu liberalismul, fiind ales primar al Sibiului din partea Forumului Democrat al Germanilor din România și ajuns în funcția de președinte al PNL dintr-o profundă lipsă de inspirație.

Liberalii adevărați nu au niciun motiv să voteze o organizație politică, din care face parte PDL și un candidat care are în continuare o colaborare tacită cu Traian Băsescu.

Liberalii adevărați au condamnat decizia conducerii PNL de a părăsi grupul ALDE, pentru a se alătura PPE, partid care a încercat să ţină România în afara UE şi care i-a impus măsuri speciale, după aderare.

Liberalii adevărați votează Călin Popescu Tăriceanu, un președinte de partea lor, singurul premier care a asigurat o continuă creștere economică, singurul continuator al liberalismului în România.

Campanie electorală pentru alegerile prezidențiale 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea