Rămâi conectat

Politică Administrație

(P) Horațiu Josan: ”România de care avem nevoie şi de care ne este atât de dor trebuie redobândită!”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

DRAGI ROMÂNI! ROMÂNIA NOASTRĂ, cea în care credem şi pe care o vom reclădi împreună, noi, adevăraţii liberali, este ROMÂNIA OAMENILOR LIBERI, ROMÂNIA OAMENILOR CARE SIMT ŞI CRED CĂ INTERESUL ŢĂRII ESTE MAI PRESUS DE ORICE!

mihai-horatiu-josanROMÂNIA DE CARE AVEM NEVOIE ŞI DE CARE NE ESTE ATÂT DE DOR trebuie REDOBÂNDITĂ, dragi români de pretutindeni, şi este doar în puterea noastră să facem acest lucru!!! NOI, CEI DE LA ALDE, REPREZENTĂM CEA MAI BUNĂ OPŢIUNE POLITICĂ DIN ROMÂNIA!

Nu „ciuma portocalie” care a furat numele şi identitatea unui partid, pentru a-l putea compromite definitiv şi pentru a-i călca în picioare tradiţia şi istoria, pentru a-i distruge valorile şi doctrina şi pentru a-i şterge definitiv ideologia. Adevăraţii liberali care nu au putut suporta acest masacru sunt acum în ALDE.

Nu partidul lui Băsescu reprezintă vreun principiu politic în peisajul actual. Acesta e doar un reper de imoralitate, abuz şi compromitere a rolului pe care un stat de drept trebuie să-l aibă. Fostul preşedinte, care timp de zece ani s-a aşezat excelent în rolul de conducător care dezbină o ţară, distruge instituţii şi îndeamnă la ură între români, se erijează acum în ce??? Credem că nici el nu mai ştie ce… în cel mai fericit caz, va rămâne în manualele de istorie… drept personaj negativ…

Nu USR-ul lui Nicuşor, al serviciilor secrete şi al intereselor mogulilor ne poate da vreo urmă de speranţă. Românii nu mai sunt, de mult timp, dispuşi să accepte pe cineva care umblă cu „cioara vopsită”. Lecţiile de prost gust precum cea cu „Salvarea României, ca să o dăm gratis la străini”, sunt expirate deja…

Doar noi, cei din ALDE suntem cei care demonstrăm, în contextul actual, atât din România, cât şi din întreaga Europă, că doctrina pe care ne-o asumăm este singura soluţie la problemele economice, sociale şi politice cu care lumea modernă se confruntă. Noi suntem cei care îşi doresc cu adevărat ca România să redevină ceea ce a fost: o ţară de care să fim mândri, o ţară care îşi promovează valorile, îşi cinsteşte bogăţiile, încurajează libera iniţiativă în toate domeniile, dar şi măsurile de protejare a capitalului autohton sau de protecţie socială.

Ne-am săturat de tăieri de pensii şi salarii, de măsuri de austeritate bugetară, de distrugerea valorilor noastre naţionale şi aservirea ţării unor interese externe obscure. Acest guvern meschin condus de „Julien Cioloș” nu face altceva decât să susţină interesele unor companii străine, în detrimentul celor cu capital autohton românesc. Demagogia şi dezinformarea sunt la ordinea zilei, în „România lor”, condusă de servicii secrete, agenţii străine şi instituţii de propagandă politică precum DNA. Dosarele politice sunt instrumentate la comandă, iar românii sunt hărţuiţi în propria lor ţară, de dragul unui scenariu machiavelic pus în operă de forţe oculte care îşi doresc controlul ţării şi anihilarea tuturor forţelor politice ostile lor.

Butoanele României nu mai sunt, de mult timp, controlate de români adevăraţi, care să îşi iubească ţara şi să o respecte. Klaus Iohannis este, de asemenea, actor principal al unui film de proastă calitate, iar interpretarea sa este, de departe, una tragi-comică. Din păcate, de suferit avem noi, românii, care, pe zi ce trece, constatăm că nivelul de trai scade, confortul vieţii devine inferior, în ciuda creşterilor economice reale care demonstrează că România produce şi este capabilă să devină, de la an la an, tot mai performantă.

România are o creştere economică sustenabilă, iar acest lucru nu se resimte deloc, nici în buzunarul omului de rând, nici în al antreprenorilor care doresc să aducă plus valoare prin investiţii în capital, pentru că aceştia din urmă nu sunt nici stimulaţi, nici protejaţi de legislaţiile actuale. Din contră, dacă s-ar putea, s-ar pune piedici oricărei forme de progres pentru români, chiar dacă situaţia economică permite şi impune o mai mare aplecare a factorilor politici asupra rezolvării problemelor de acest gen. Vorba unei parodii care circulă în aceste zile pe internet: „UNDE SUNT BANII, DOMNULE CIOLOȘ”????

De fapt, chiar despre asta este vorba: asistăm la o parodie ieftină, în care românii sunt desconsideraţi în propria lor ţară. Suntem jigniţi în fiecare zi de aceşti actori de joasă speţă, aceşti mercenari care încearcă, la comandă, să ne prostească pe faţă. Le transmitem acestor interpreţi de mâna a doua că se apropie sfârşitul spectacolului lor. Luminile se vor stinge pe scena improvizată pe care au jucat până acum şi vor trebui să plece acasă, cu tot cu instrumentele lor dezacordate, după data de 11 decembrie. Românii nu au nevoie nici de bufoni, măscărici sau animatori. Sunt expirate şi bancurile cu „Alinuța”, „Nicușor”, „Clotilde-Matilde” şi alţi iluştri anonimi ai comediilor politice din vremurile noastre.

În ţara noastră există lucruri importante de făcut şi asemenea diversionişti nu mai pot avea audienţă decât la Palatul Cotroceni sau la sediile de partid ale PNL, USR etc. Aici, gustul amar al înfrângerii se va resimţi din plin şi singura piesă care le va mai rămâne în repertoriu va fi „râsu-plânsu”…

În 11 decembrie, românii vor vota cu adevăraţii liberali! ALDE va fi acea componentă liberală a unui guvern care va pune mai presus de orice interesul românilor. Alături de Călin Popescu Tăriceanu, cel mai bun prim-ministru pe care ţara noastră l-a avut şi îl va avea, VOM REDA ROMÂNIA ROMÂNILOR! AŞA SĂ NE AJUTE BUNUL DUMNEZEU!

AL DUMNEAVOASTRĂ DEPUTAT, HORAŢIU MIHAI JOSAN!

Material publicat la comanda ALDE Alba Cod unic de identificare ALDE: 11160008

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea