Rămâi conectat

Politică Administrație

(P) Grija față de loc înseamnă grijă pentru oameni! Sebeș, Răhău, Petrești, Lancrăm votează Dorin Nistor și echipa PNL

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Infrastructura este cartea de vizită a unui oraş şi a edililor săi. La Sebeș, pe ea trebuie să scriem mare: ÎMBUNĂTĂȚIRE și MODERNIZARE! Pentru ca sebeșenii să se poată mândri cu ce se face pentru ei în fiecare zi. În patru ani nu se pot repara toate greșelile, nu se pot recupera toate întârzierile ultimilor 20 de ani, dar se poate face un început sănătos. Eu nu vă promit că lucrurile se vor schimba în bine peste noapte. Eu vă asigur că știu ce trebuie făcut pentru toate străzile, din toate zonele Sebeșului, în funcție de starea lor actuală.

dorin nistorVom aduce șantiere importante în zona delimitată de străzile Crişan, Dorobanţi, Abatorului, acolo unde locuitorii au auzit până acum numai povești despre așternerea asfaltului.

Se impune o intervenție serioasă la canalizare şi căi de acces la blocurile din Joagăr.

Nu vom ocoli nici zona descrisă de Drumul Sibiului, pornind de sub motel până la Răstoacă, precum şi zona străzilor Zăvoi, Crângului, Tineretului unde vreau să transformăm visul, speranța locuitorilor în realitate și normalitate.

Vom finaliza lucrările de pe strada Ion Creangă și toate șantierele de investiții începute.

Cartierul Kogălniceanu, Valea Frumoasei, Aleea Lac și Aleea Parc sunt zone care arată bine din Sebeș, dar asta nu înseamnă că nu mai sunt lucruri de făcut: amenajarea de parcări, locuri de joacă, ghene de gunoi îngropate.

În RĂHĂU, după finalizarea lucrărilor la rețelele de apă și canalizare, străzile vor fi pregătite pentru modernizare. Căminul cultural va fi reparat.

În Petreşti ne preocupă pentru început străzile Grădinilor, Mihai Eminescu şi Unirii şi ne gândim şi la străzile Oituz, 24 Ianuarie şi Molidului.

În Lancrăm, Uliță din Mijloc și Uliță de Sus, astăzi drumuri de pământ vor deveni străzi cum scrie la carte, cu rigole şi asfalt. Trotuare modernizate la Strada Nouă şi modernizarea căminului cultural.

Lancrăm, Petreşti, Răhău – locuri de joacă şi terenuri de sport/agrement.

Liceul Tehnologic trebuie să devină prima resursă pentru forța locală de muncă.

Reabilitarea centrului și a zonei istorice.

Transformarea sistemului de iluminat public într-unul economic și performant, cu bani europeni.

Modernizarea infrastructurii de utilități publice, având perioada de viață depăşită.

Festivalul “Lucian Blaga” extins și dezvoltat pe măsura faimei celui care l-a inspirat.

Publicitate electorală PNL

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea