Rămâi conectat

Politică Administrație

(P) Daniel Rusu: ”Nu promit că voi face minuni, dar promit că vocea şi doleanţele dumneavoastră vor fi auzite, prin mine, în Parlament!”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un om politic şi înţelept spunea odată că… ”dacă votul nostru ar conta, nu ne-ar mai lăsa nimeni să votăm”. Eu cred cu tărie în acest lucru, dar mai cred că în viaţa mea am fost mereu excepţia care a întărit regula. Fii şi tu ”excepţia” pe 11 decembrie 2016 şi vei vedea cum sistemul celor care ne păcălesc mereu pică.

M-am hotărât să candidez la un loc la Senat pentru că, în opinia mea, oferta unor partide este falsă, incompletă sau greu de susţinut. Şi, ca de fiecare dată înainte de alegeri, acestea revin cu promisiuni pe care am văzut deja că nu le pot onora. În schimb, programul ALDE se axează pe soluţii realiste, care reflectă nevoile cetăţenilor, indiferent de clasa socială, religie, naţionalitate sau sex. Soluţii la problemele care există în continuare în toate domeniile – învăţământ, sănătate, economie, infrastructură sau administraţie.

ALDE este un partid nou pe eşichierul politic, dar poate fi un element de echilibru pe harta politică a acestei ţări. De aceea a propus un pact naţional de investiţii, astfel ca, începând de anul viitor, să poată fi asigurat progresul economic de care avem nevoie.
Punând în practică programul ALDE, sunt convins că judeţul Alba ar putea să ajungă în topul judeţelor în care nivelul de trai este ridicat. Sunt convins că părinţii noştri vor fi respectaţi şi vor beneficia în continuare de sprijinul statului, iar copiii vor putea fi cuprinşi într-un sistem educaţional de calitate. Sunt convins că toţi cetăţenii acestei ţări vor putea să aibă acces la servicii medicale profesioniste, civilizate şi vor avea posibilitatea să trăiască într-un mediu sănătos şi curat.

Nu promit că o să pot face minuni în Parlamentul României, dar promit că vocea şi doleanţele cetăţenilor din Alba vor fi auzite prin mine acolo, la Bucureşti!

Şi, de ce nu, îndrăznesc să visez că experienţa mea administrativă de primar la al patrulea mandat ar putea aduce un aport semnificativ la umplerea acestui vid legislativ din România, cu soluţii concrete în orice domeniu.

Vă mulţumesc mult că mă respectaţi, că aţi început să mă îndrăgiţi şi vă asigur de întregul meu respect, indiferent de opţiunea politică pe care o aveţi. Suntem oameni diferiţi, cu opinii diferite, pentru că am fost creaţi în diversitate. Asta nu trebuie să împiedice pe niciunul dintre noi să fim OAMENI!

M-am născut din părinţi creştini, am crescut într-o familie creştină şi mi-am trăit viaţa ”cu frică de Dumnezeu”. Sunt foarte sigur că tot El ne va călăuzi în 11 decembrie 2016 spre alegerea cea mai bună, căci, aşa cum ştim, ”Fiecare popor îşi merită conducătorii’’!

Daniel Gheorghe Rusu, candidatul ALDE Alba la Senatul României

Material publicat la comanda ALDE Alba
Cod unic de identificare ALDE: 11160008

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea