(P) Daniel Rusu: ”Nu promit că voi face minuni, dar promit că vocea şi doleanţele dumneavoastră vor fi auzite, prin mine, în Parlament!”

Un om politic şi înţelept spunea odată că… ”dacă votul nostru ar conta, nu ne-ar mai lăsa nimeni să votăm”. Eu cred cu tărie în acest lucru, dar mai cred că în viaţa mea am fost mereu excepţia care a întărit regula. Fii şi tu ”excepţia” pe 11 decembrie 2016 şi vei vedea cum sistemul celor care ne păcălesc mereu pică.

M-am hotărât să candidez la un loc la Senat pentru că, în opinia mea, oferta unor partide este falsă, incompletă sau greu de susţinut. Şi, ca de fiecare dată înainte de alegeri, acestea revin cu promisiuni pe care am văzut deja că nu le pot onora. În schimb, programul ALDE se axează pe soluţii realiste, care reflectă nevoile cetăţenilor, indiferent de clasa socială, religie, naţionalitate sau sex. Soluţii la problemele care există în continuare în toate domeniile – învăţământ, sănătate, economie, infrastructură sau administraţie.

ELIT

ALDE este un partid nou pe eşichierul politic, dar poate fi un element de echilibru pe harta politică a acestei ţări. De aceea a propus un pact naţional de investiţii, astfel ca, începând de anul viitor, să poată fi asigurat progresul economic de care avem nevoie.
Punând în practică programul ALDE, sunt convins că judeţul Alba ar putea să ajungă în topul judeţelor în care nivelul de trai este ridicat. Sunt convins că părinţii noştri vor fi respectaţi şi vor beneficia în continuare de sprijinul statului, iar copiii vor putea fi cuprinşi într-un sistem educaţional de calitate. Sunt convins că toţi cetăţenii acestei ţări vor putea să aibă acces la servicii medicale profesioniste, civilizate şi vor avea posibilitatea să trăiască într-un mediu sănătos şi curat.

Nu promit că o să pot face minuni în Parlamentul României, dar promit că vocea şi doleanţele cetăţenilor din Alba vor fi auzite prin mine acolo, la Bucureşti!

Şi, de ce nu, îndrăznesc să visez că experienţa mea administrativă de primar la al patrulea mandat ar putea aduce un aport semnificativ la umplerea acestui vid legislativ din România, cu soluţii concrete în orice domeniu.

ADEZIUNE PLUS

Vă mulţumesc mult că mă respectaţi, că aţi început să mă îndrăgiţi şi vă asigur de întregul meu respect, indiferent de opţiunea politică pe care o aveţi. Suntem oameni diferiţi, cu opinii diferite, pentru că am fost creaţi în diversitate. Asta nu trebuie să împiedice pe niciunul dintre noi să fim OAMENI!

M-am născut din părinţi creştini, am crescut într-o familie creştină şi mi-am trăit viaţa ”cu frică de Dumnezeu”. Sunt foarte sigur că tot El ne va călăuzi în 11 decembrie 2016 spre alegerea cea mai bună, căci, aşa cum ştim, ”Fiecare popor îşi merită conducătorii’’!

Daniel Gheorghe Rusu, candidatul ALDE Alba la Senatul României

Material publicat la comanda ALDE Alba
Cod unic de identificare ALDE: 11160008

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă| Gabriel Pleșa:,,Am încredere că, în ședința de astăzi, consilierii locali vor vota responsabil și în interesul cetățeanului”

Gabriel Pleșa: ,,Am încredere că, în ședința de astăzi, consilierii locali vor vota responsabil și în interesul cetățeanului” Am încredere… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro