(P) Asta înseamnă să fii MAFIOT!

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Ion Dumitrel marele apărator al dreptății și unul dintre ultimii baroni pedeliști din Transilvania amenință cu un tupeu greu de imaginat Moții că le ia dreptul la o viață decentă prin STOPAREA investițiilor in zona Munților Apuseni.

ion dumitrelPentru Ion Dumitrel, Florin Roman și echipa de pedeliști deghizați în OI dar care sunt de fapt niște LUPI flămânzi după ciolan, demnitatea , onoarea și verticalitatea sunt concepte abstracte!

USR - Alegeri parlamentare 2020

În înregistrarea de mai jos puteți vedea ce părere au despre oameni ,pe care îi consideră doar o masă de votanți ușor manipulabili odată la 4 ani prin amenințări și delațiuni!

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Să nu uităm ca Ion Dumitrel are POPRIRE pe salariu pentru  că a refuzat să pună în aplicare o hotărâre judecătorească definitivă,  în urma lungului șir de abuzuri și ilegalități patronate de Consiliul Județean Alba pentru eliberarea licenţelor de traseu şi a programului de transport pe rutele județene.Au încercat chiar să dribleze legile și hotărârile judecătorești definitive printr-o ordonanță de urgență. Pe scurt, ordonanța dedicată transportului public din Alba nu a fost emisă deoarece nu a primit avizul Ministerului Justiției. Și combinațiile de la Consiliul Județean nu se opresc aici …

Vezi aici: hotărârea definitivă a Tribunalului Cluj prin care Ion Dumitrel a fost amendat pentru nerespectarea hotărârilor judecătorești

Performanța absolută a distinșilor aleși Dumitrel , Roman sau Hava este aceea de a transforma statul de drept în stat mafiot! Disprețul si ura de adevăr sunt principiile lor.Dumitrel este, a fost și va rămâne un mare incompetent la fel de corupt ca toți ceilalți din gașca sa!

Acum disperarea l-a cuprins pe omul marilor proiecte care scuipă cu venin în stânga și în dreapta, în speranța că cetățenii județului Alba mai pot fi Prostiți încă o dată de marele reprezentant al PDL-PNL, iar perspectiva unei înfrângeri usturătoare la nivelul Județului, le produce o trepidație care duce invevitabil la paroxism în aceste ultime ore de campanie electorală.

UN VOT PENTRU PDL-PNL înseamnă încurajarea hoției,minciunilor și incompetenței promovate constant de Dumitrel și Roman!

Biroul de presa PSD Alba

Publicitate electorală PSD

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419