Rămâi conectat

Sport

Ovidiu Maier, gloria „Sodei”, despre jocul din Cupă cu Craiova și duelurile cu Rădoi: „O mândrie pentru Ocna Mureș”!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Miercuri, de la ora 17.00, în nocturnă, la Zlatna, CS Ocna Mureș va disputa meciul anului, contra Universității Craiova, echipa pregătită de Mirel Rădoi, fostul selecționer al reprezentativei României.

Ovidiu Maier, genialul fotbalist ocnamureșean, spune că jocul cu Universitatea Craiova reprezintă un moment istoric pentru formația din orașul natal.

Sper din tot sufletul într-o calificare în sferturi, dar la acest lucru ne putem gândi numai la jocul cu Minaur Baia Mare, acum cu Craiova este foarte dificil. Pentru «Soda» este un meci special, o întânire de orgoliu, sunt foarte mândru că am ajuns aici și avem oportunitatea unui asemenea duel, în care toată țara va urmări CS Ocna Mureș. Am avut dueluri frumoase pe teren cu Mirel Rădoi, o dispută de poveste fiind aceea de la Alba Iulia când noi, ca nou-promovată, am reușit să ținem în șah Steaua lui Pițurcă, care peste câteva zile remiza în Anglia cu Southampton. Un stadion arhiplin, cu 4 ore înainte de meci, o atmosferă incredibilă, o partidă în care am produs surpriza iar Mirel Rădoi a văzut roșu la mijlocul reprizei secunde!”, a povestit goria ocnamureșeană ajunsă la 51 de ani.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea