Rămâi conectat

Sport

Ovidiu Maier, gloria „Sodei”, despre jocul din Cupă cu Craiova și duelurile cu Rădoi: „O mândrie pentru Ocna Mureș”!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Miercuri, de la ora 17.00, în nocturnă, la Zlatna, CS Ocna Mureș va disputa meciul anului, contra Universității Craiova, echipa pregătită de Mirel Rădoi, fostul selecționer al reprezentativei României.

Ovidiu Maier, genialul fotbalist ocnamureșean, spune că jocul cu Universitatea Craiova reprezintă un moment istoric pentru formația din orașul natal.

Sper din tot sufletul într-o calificare în sferturi, dar la acest lucru ne putem gândi numai la jocul cu Minaur Baia Mare, acum cu Craiova este foarte dificil. Pentru «Soda» este un meci special, o întânire de orgoliu, sunt foarte mândru că am ajuns aici și avem oportunitatea unui asemenea duel, în care toată țara va urmări CS Ocna Mureș. Am avut dueluri frumoase pe teren cu Mirel Rădoi, o dispută de poveste fiind aceea de la Alba Iulia când noi, ca nou-promovată, am reușit să ținem în șah Steaua lui Pițurcă, care peste câteva zile remiza în Anglia cu Southampton. Un stadion arhiplin, cu 4 ore înainte de meci, o atmosferă incredibilă, o partidă în care am produs surpriza iar Mirel Rădoi a văzut roșu la mijlocul reprizei secunde!”, a povestit goria ocnamureșeană ajunsă la 51 de ani.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Corvinul Hunedoara, calificare istorică în finala Cupei României | Revelion lângă furnale, cu Bradu și Lupu printre protagoniști!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corvinul Hunedoara a reușit un rezultat de senzație, calificându-se în finala Cupei României, după semifinala de pe „Michael Klein” cu FC Voluntari. S-a declanșat Revelionul lângă furnale, pe Stadionul „Michael Klein”, după succesul de povestit peste generații. Gazdele au deschis scorul prin Manolache (20), iar D. Florea (33) a egalat, rezultat cu care s-a intrat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea